Make your day different

Logo Cover

FOTO: Dragan Jurilj prepustio se romantici s 27 godina mlađom ljepoticom, drugo zajedničko ljetovanje provode na egzotičnoj destinaciji …

Bivši olimpijac taekwondoa i uspješni poduzetnik Dragan Jurilj odnedavno ponovno ljubi, a srce mu je ukrala 27 godina mlađa bivša misica i manekenka Michelle Korenić. Novopečeni par kraj ljeta iskoristio je za romantični bijeg udvoje te je otputovao na daleke i egzotične Maldive, jednu od omiljenih destinacija brojnih poznatih Hrvata. Da u novoj ljubavi uživa punim plućima, poduzetnik je jasno dao do znanja romantičnim fotografijama s pješčane plaže, a njegova zgodna partnerica, bivša Miss Earth, zagolicala je maštu zavidno vitkom figurom u minijaturnom bikiniju…

Dok je većina poznatih Hrvata ovo ljeto provela na Jadranu, poduzetnik Dragan Jurilj otputovao je na daleke Maldive u društvu nove odabranice, 27 godina mlađe manekenke Michelle Korenić. Svoje drugo zajedničko ljetovanje započeli su u Istri, na stanciji Meneghetti, a viđeni su i na dubraovačkom Stradunu.

@____michellee____

Nekadašnji 49-godišnji olimpijac taekwondoa i studentica Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu trenutno se prepuštaju romantici na jednoj od omiljenih dalekih lokacija brojnih poznatih Hrvata, a da su sretni i zaljubljeni preko ušiju, potvrđuju i fotografije koje su podijelili na društvenim mrežama.

Facebook Dragan Jurilj

Uspješni poduzetnik na svom Facebook profilu otkrio je da odsjedaju u luksuznom odmaralištu Soneva Jani s pogledom koji oduzima dah.

@____michellee____

Novopečeni par šetao je pješčanom plažom držeći se za ruke i obilazio obližnja mjesta jahtom. Također, bivša misica nije propustila priliku pozirati pred objektivom svog partnera u izazovnom izdanju odjevena u metalik zlatni bikini, a fotografije na Draganovom profilu opasno su podigle temperaturu.

 
Facebook Dragan Jurilj
Facebook Dragan Jurilj

I mlađahna manekenka pokazala je kako se provodi s 27 godina starijim odabranikom, a među ostalim, podijelila je i fotografiju s luksuzne jahte na kojoj pozira u njegovom zagrljaju uz bocu šampanjca.

Da je ponovno sretno zaljubljen, Dragan Jurilj potvrdio je sredinom lipnja kada je prošetao zagrebačkom špicom u društvu atraktivne mlade djevojke u bijeloj pripijenoj haljini, a modno usklađen par teško je bilo ne zamijetiti.

Facebook Dragan Jurilj

Michelle Korenić je studentica Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, ali uz ljubav prema politici, u jednom od rijetkih intervjua, izjavila je i kako su je oduvijek privlačila i svjetla pozornica.

Dugo godina bavila se plesom i modelingom te je svirala gitaru. Već kao 17-godišnjakinja otputovala je u Milano kako bi iskusila život modela, a ljeto nakon toga živjela je u Istanbulu i uz ljepote grada tada upoznala i kaos državnog udara.

Facebook Dragan Jurilj

Prije dvije godine pripala joj je čast da predstavlja Hrvatsku na jednom od tri najvažnija i najveća natjecanja ljepote u svijetu, Miss Earth World. Michelle je krunu najljepše žene Hrvatske naslijedila od Bonite Kristić iz Zagreba, koja je bila Miss Earth Croatia 2017.

S druge strane ljubavni život bivšeg olimpijca taekwondoa, a danas uspješnog poduzetnika Dragana Jurilja oduvijek je privlačio pozornost javnosti.

Facebook Dragan Jurilj

Dugih 16 godina bio je u vezi s manekenkom Sunčicom Lalić, s kojom i sina Ariena, a nakon nje se zaljubio u još jednu manekenku – Miju Franić. Par je u bračnu luku uplovio 2017. godine, no njihova ljubavna priča naprasno je došla svom kraju samo godinu dana kasnije.

Nakon Mije moglo ga se vidjeti u društvu još jedne manekenke, Ukrajinke Kristine Gončarove, a da je ljubav s plavokosom Michelle Korenić ona prava, svjedoči i činjenica kako Draganovu profilnu fotografiju na Facebooku krasi – njihova zajednička.

@____michellee____

Foto: Facebook/Instagram

Slični članci