Make your day different

Logo Cover

A sretna dobitnica torbe brenda My Lovely Bag koja je pokupila najveće ovacije na milanskom tjednu mode jeee…..

Cover Style i brend My Lovely Bag ekskluzivno daruju jednu čitateljicu oversize torbom Lola, koja je pokupila najveće ovacije na milanskom tjednu mode. Riječ o torbi koja će nesumljivo svojim dizajnom privući poglede, idealna je suputnica svim damama koje obožavaju velike i praktične dizajnerske komade. Atraktivna torba nositi se može na kratkim ručkama, ili na dugoj preko tijela. Unutra se nalazi više praktičnih pregrada. Ime sretne dobitnice doznajte u nastavku….

Cover Style i brend My Lovely Bag ekskluzivno daruju jednu čitateljicu pravom modnom poslasticom – torbom Lola, iz kolekcije koja je predstavljena najelitnijoj svjetskoj modnoj publici 27. i 28. rujna u prekrasnoj povijesnoj Palazzo Visconti u srcu Milana na Tjednu mode. Jedinstvene ručno rađene torbe s potpisom domaćeg brenda My Lovely osvojile su fashionistice diljem svijeta.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Torba Lola može se koristiti kao vikend torba, kao mamina torba da u nju spremite sve stvari vaših klinaca kada ste u pokretu, kao fitnesa torba ili jednostavno kao omiljena svakodnevna torba u koju vam napokon stanu sve stvari!

Sve o My Lovely Bag torbicama doznajte OVDJE!

 

Ime sretne dobitnice je:

  Advertisement

Ljiljana Stolica

Čestitamo!

 

Foto: Promo

Slični članci