Make your day different

Logo Cover

Velika promjena u životu Nataše Janjić: ‘Prije dva dana moj je mališa navršio 6 mjeseci. Prije dva dana završio je i moj porodiljni!’

Akademska glumica Nataša Janjić ove godine proživljavala potpuno drugačije ljetovanje od svih dosadašnjih, definitivno – najljepše. Iza nje je njezino prvo ljeto u troje otkako je postala mama sinčiću Toniju, ali i supruga. No sad su ispred nje novi izazovi…

Otkako je u veljači po prvi puta postala majka i sa suprugom Nenadom Medančićem dočekala sinčića Tonija, glumica Nataša Janjić potpuno je promijenila svoje prioritete. A kako je izgledalo njihovo prvo ljetovanje u troje poznata crvenokosa Splićanka povremeno je pokazivala prijateljima i obožavateljima putem društvenih mreža. Baš kao što je i sinoć svima obznanila vijest da je došao trenutak da se vrati poslovnim obvezama.

@nanulananula

Nataša je, naime, nedavno nakratko prekinula svoj rodiljni dopust kako bi nazočila pilskoj premijeri Vrdoljakova filma ‘General’, u kojem glumi ratnu reporterku, a budući da je sinčić Toni napunio prvih šest mjeseci života, završio je njezin rodiljni dopust.

‘Prije dva dana moj je mališa navršio 6 mjeseci. Prije dva dana završio je i moj porodiljni. Danas mi je prvi radni dan, točnije pola dana kojeg provodim na snimanju. Posao ni upola iscrpljujuć kao majčinstvo i čak mi godi promjena ambijenta i fokusa. No, dok mi mužić šalje snimke kako se oni zabavljaju bez mene, u pauzama gledam fotografije svoga čeda… Nedostajanje veliko kao kuća trokatnica’, napisala je glumica u opisu dvije fotografije s prvog ljetovanja sa sinčićem Tonijem.

 

@nanulananula

Foto: Instagram





Slični članci