Make your day different

Logo Cover

FOTO: Elton John otkrio detalje boravka tročlane obitelji princa Harryja u njegovoj kući za odmor na jugu Francuske

Kako ovih dana mediji ne prestaju s javnim atakom na princa Harryja i vojvotkinju Meghan Markle, a nakon što se doznalo da su sa sinčićem Archiejem proteklog tjedna privatnim letom stigli u vilu Eltona Johna u Nici, britanska glazbena legenda osjetila se odgovornom za sve, pa je tako svijetu otkrio nepoznate detalje o neobičnom kraljevskom odmoru.

Svjetski se mediji, a napose britanski, ovih dana intenzivno bave pitanjem stanovitog privatnog leta kojim su krajem proteklog tjedna princ Harry, vojvotkinja Meghan Markle i njihov tromjesečni sin Archie doletjeli s Ibize u Nicu, kako bi odmor nastavili u privatnosti luksuzne vile u vlasništvu proslavljene britanske glazbene legende Eltona Johna i supruga Davida Furnisha.

 

@justjared

 

@celebs_in_touch

Problem je nastao upravo zbog privatnog leta, za koji je britanska javnost već glasno optužila princa Harrija, navodeći kako su takvi letovi nepristojno skupi i pritom negativno utječu na ekologiju, što je problem koji bi kraljevski par trebao ‘rješavati, a ne poticati’.

S tim su optužbama tako mediji i doznali za njihov ljetni odmor izvan Velike Britanije, prvo na Ibizi, a zatim i u Nici, a da bi potom u nekoliko twitova pjevač Elton John pojasnio sve.

 

@celebs_in_touch

 

@celebs_in_touch

‘Duboko sam uznemiren današnjim iskrivljenim i zlonamjernim navodima u medijima koji su se obrušili na privatni boravak princa Harrija i vojvotkinje od Sussexa u mom domu u Nici prošlog tjedna, napisao je Elton na Twitteru. ‘Majka princa Harryja, Diana, princeza od Walesa, bila je jedna od mojih najdražih prijateljica. Zato osjećam duboku obavezu da zaštitim Harryja i njegovu obitelj od nepotrebnog pritiska medija, koji su uostalom i pridonijeli preranoj smrti princeze Diane’, pojasnio je i nastavio: ‘Nakon naporne godine za sve nas, David i ja odlučili smo mladom paru darivati siguran odmor, u privatnosti i tišini, daleko od svega, i u tu smo im svrhu ustupili našu rezidenciju te platili privatni let kako bi sigurno stigli na odredište, bez ikakve pratnje znatiželjnika’.

 

Kako su novinari žestoko napali činjenicu da se kraljevski par, koji se inače zdušno bori protiv zagađivanja te su zapravo jako predani zaštiti okoliša, tako se Elton John osjetio prozvanim pojasniti malo i to. ‘Znajući koliko su predani svim pitanjima zaštite okoliša, itekako smo se dobro osigurali da njihov let ne ostavlja ‘tragove’ u atmosferi te bude neutralan na ugljik. Izuzetno poštujemo i pozdravljamo i Harryjevu i Meghaninu posvećenost zaštiti okoliša te ovom prilikom pozivam novinare da prestanu s tim nemilosrdnim i neistinitim napadima na sve što čine’, napisao je u objavama pa za kraj svijet još jednom podsjetio na tužnu sudbinu princeze Diane koju su, baš kao danas Meghan, Harrija te sve više i malenog Archieja, doslovno opsjedali gdje god su se pojavili pa stoga i ova priča o privatnom letu, kao najboljoj mogućoj zaštiti njihove intime i sigurnosti, sigurno neće biti jedina te vrste u njihovoj budućnosti.

 

@celebs_in_touch

 

@megandharryofsussex

 

 

Foto: Instagram





Slični članci