Make your day different

Logo Cover

FOTO: Zanima li vas kako će Ella Dvornik, Brad Pitt i Angelina Jolie, ali i druge holivudske zvijezde, izgledati u dubokoj starosti? Mi znamo!!!

Ovih je dana Instagramom zavladala mala euforija starenja, a iako nikome nije u interesu ostarjeti brže nego što će to učiniti godine, neke su poznate zvijezde poput naše proslavljene blogerice Elle Dvornik, ali i bivšeg holivudskog naj para Brad Pitta i Angeline Jolie već doznali kako će izgledati kada će brojati znatno više godina nego što broje danas. Fotografije su čisti dokaz i zapravo, čisti smijeh….

Želite li i vi već danas doznati kako ćete izgledati za otprilike 20, 30 pa i više godina, moderna nam je tehnologija već pružila dobar način, uz pomoć Face App-a putem kojeg i vi možete, poput naše proslavljene blogerice, 28-godišnje Elle Dvornik ‘zablistati’ kao prabaka.

Fotografijom kojom je zbunila i prilično zabavila javnost Ella se doista pokazala kao prava baka, mnoge je pritom odmah podsjetila na njezinu baku Dianu Dvornik, a one koje nije prepala odmah je zabavila.

 

@elladvornik

No, nije Ella jedina koja od danas može znati kako će izgledati u budućnosti, jer je isto učinjeno i s fotografijama jednog od nekad najslavnijih parova Hollywooda, 55-godišnjem Brad Pittu te 44-godišnjom Angelinom Jolie kojima su njihovi najvjerniji fanovi upravo uz pomoć slične aplikacije pokušali ukazati kako bi izgledali kada bi se pomirili i starost dočekali zajedno.

 

@joliepittsofficial

Njihova starija izdanja također su brzo zabavile svijet i mnogima dali ideju da se i samo pokušaju pogledati u ‘ogledalu budućnosti’.

 

@joliepittsofficial

 

@joliepittsofficial

 

 

@elladvornik

 

Pogledajte VIDEO:

Foto: Instagram

 





Slični članci