Make your day different

Logo Cover

FOTO: Nataša Janjić toliko je zaljubljena u svoj odlično uređeni dom da ga je morala pokazati svima

Iako mnoge slavne osobe obično žele sakriti svoj komadić privatnog raja, naša popularna glumica koja trenutno uživa na porodiljnom dopustu, Splićanka Nataša Janjić, s tom se formulom ne slaže, jer ako je nečime zadivljena ona to želi podijeliti sa svima. Baš kao što je ovih dana na svom Instagram profilu podijelila i kadrove svog doista divno uređenog gnijezda gdje caruje sa suprugom Nenadom Medančićem i malenim Tonijem. Zavirite, jer znamo da želite….

Popularne zvijezde obično žele sakriti dobar dio svog privatnoga života, s čime se slaže i domaća glumica, 37-godišnja Nataša Janjić, barem kada je u pitanju njezin sinčić Toni kojeg je rodila u veljači ove godine. Sina jedinca, kojeg je dobila u braku s dvije godine mlađim pazinskim ortopedom Nenadom Medančićem, tako i dalje vješto krije od javnosti, odnosno, njegov izgled, ali je zato ovih dana pokazala da jedan detalj iz privatnog života ipak želi podijeliti sa svima.

@nanulananula

To nisu slatki intimni trenuci niti njihove velike obiteljske i bračne tajne, iz braka u koji su u tajnosti uplovili krajem protekle godine, već su to kadrovi njihovog skladno uređenog obiteljskog doma u Zagrebu gdje uživaju u troje.

 

@nanulananula

Svoj je dom atraktivna glumica i majka malo odškrinula ne bi li obožavateljima pokazala čime se diči, a opisom kojeg je dodala fotografijama itekako je dala naslutiti da je svojim gnijezdom zadivljena na najjače. Što je jako lijepo, jer dom je doista mjesto gdje bismo trebali upravo maksimalno uživati.

I zato je popularna glumica otvorila vrata, da svima pokaže svoj raj: ‘Ono kad obožavaš svoje kvadrate pa s vrata pjevaš poznate stihove: ‘Kućico moja, najljepši raju!’ , a kadrovi su vrlo brzo zaintrigirali mnoge koji pak nisu ni htjeli prikriti blagu dozu ljubomore.

Što na skladan dizajn, što na toplinu obiteljskog gnijezda, a mnoge je posebno zainteresirao i njihov neobičan luster pun citata i poruka.

 

@nanulananula

 

@nanulananula

 

@nanulananula

 

 

Foto: Instagram





Slični članci