Make your day different

Logo Cover

Proslavljeni bivši košarkaš Dino Rađa otvorio je profil na Instagramu na kojem prati samo jednu osobu! A to nije njegova suprugu…

‘Što se to novo sprema u ‘tvornici smija i zabave’ slavnog košarkaškog asa Dine Rađe?’, tako bi moglo zvučati pitanje mnogih koji su u protekla dva dana otkrili da je bivši košarkaš konačno otvorio svoj profil i na Instagramu, a već samo jedan pogled na njega ističe jednu neobičnost koja se u društvu jednostavno morala komentirati. Naime, postove je već počeo revno objavljivati, broj folovera već je gotovo dosegao 2.000, dok on sam prati samo jednu osobu. A to nije njegova supruga Viktorija….

Nakon što je mjesecima zabavljao domaću javnost sa svog Facebook profila, da bi ga potom njegova supruga prenosila i na svoj Instagram, proslavljena košarkaška legenda iz Splita, 52-godišnji Dino Rađa, svoje je obožavatelje sada konačno pozdravio i sa svog novootvorenog Instagram profila.

Nekolicina njemu važnih postova već je gore, no iako su obožavatelji vjerni ovoj društvenoj platformi jedva dočekali ovaj korak simpatičnog bivšeg košarkaša, kako njegove životne postove ispričane na njemu svojstven, humorističan način, više ne bi morali pratiti samo na Facebooku, mnogi su tako brzo zamijetili jedan neobičan detalj.

Naime, kako se na Instagramu predstavio kao bivši košarkaš, član Kuće slavnih iz 2018., logično je da je u nekoliko prvih postova predstavio svoju ljubav, košarku.

 

@dinoradja_official

 

@dinoradja_official

Naravno da se već drugim postom predstavio i kao savršen suprug obožavane 41-godišnje Viktorije Rađe, s kojom je u braku od 2001. godine, no dok je u posljednja dva dana pomno birao fotografije koje će objaviti na početku ‘svog profila’, i dok je broj njegovih pratitelja rapidno počeo rasti, brojka onih koje Dino prati ostajala je ista.

@dinoradja_official

 

 

Screenshot @dinoradja_official

 

Samo jedna osoba, i samo jedan klik koji otkriva da to ipak nije njegova draga, već, onaj koji je od njegove žene, citiramo, ‘napravija čudo. Zna san uvik da je talentirana i da voli plesat ali ovo šta su izveli svih ovih tjedana a posebno sinoć je bilo jebeno dobro’, istaknuo je, među ostalim savršeno odabranim riječima, u jednom od posljednjih moćnih Facebook postova koje je Cover ekskluzivno prenio, a koji je naravno otkrio taj mali ‘foloving misterij’.

 

 

@viktorija7777

 

Naravno, riječ je o Marku Mrkiću, plesnom partneru s kojim je Viktorija Rađa proteklog vikenda zasjala kao drugoplasirana u megapopularnom showu ‘Ples sa zvijezdama’, a tijekom kojeg je, zna to javnost vrlo dobro, Dino često objavljivao urnebesne prijetnje posvećene upravo partneru Marku. U svojim je ‘prijetnjama’, a one su vrlo brzo zarazile naciju, često imao i opake pomagače, čak i jednog od najjačih Hrvata, Mirka Filipovića Cro Copa, ali sve je to nešto što je društvo već vidjelo.

I zato je ovaj foloving misterij zapravo još uvijek mali misterij, jer, tko zna, iako je košarkaš najavio ‘game over’, možda mu se neke nove viralne ideje već motaju po glavi.

 

Screenshot@viktorija7777

 

 

U svakom slučaju, za pretpostavljati je da će broj onih koji prate njega još rapidno rasti, a hoće li popularni košarkaš s vremenom zapratiti još koga, primjerice svoju suprugu, pokazat će već vrijeme.

 

@viktorija7777

 

 

Foto: Instagram





Slični članci