Make your day different

Logo Cover

Znakovi po kojima ćete brzo prepoznati pravog ženskaroša čija je emotivna površnost inače dobro prikrivena

Želite li znati kako na vrijeme prepoznati osobu nedostojnu vaše ljubavi. Običnog ženskaroša koji će vas dizati na pijedestal, a onda brzo zaboraviti čim ugleda drugu? Postoji način i nije teško, samo da se zna, ali potrebno je i, čim shvatite s kim ste, reagirati…

Jeste li ikada slušali onu pjesmu od Britney Spears ‘Womanizer’? Nemojte dopustiti da vam netko slomi srce, dobro promatrajte muškarca za kojeg mislite da je on baš ta druga polovica koju čekate.

Jer ako je ženskaroš, zapamtite da je njemu nezamislivo skrasiti se s jednom ženom bez obzira koliko vas tetošio.

 

@absolutely4woman

Ženskaroši se vrlo brzo otkriju, ali prekasno za slomljeno srce, zato vam savjetujemo da pripazite na sljedeća tri znaka koja će vam potvrditi da se radi o ženskarošu.

 

@absolutely4man

Već ste imale priliku čuti od drugih da je ženskaroš

Nemojte ignorirati glasine. One ne moraju biti istinite, ali dugujte sebi da bar istražite da li je istina da je promijenio veliki broj partnerica u kratkom vremenu.

 

@absolutely4man

Obasipa vas poklonima

Oni ne znaju drugačije osvojiti djevojku i zato se cure osjećaju vrlo polaskano u njihovom društvu. Ali zapamtite, kada vas osvoji, ne očekujte da će nastaviti sa svojom pažnjom.

 

@absolutely4woman

Čini vam se savršen

To je zato što radi sve ciljano točno ono što zna da vam godi jer vas je sigurno promatrao i smišljao na koje načine vas može osvojiti. Na kraju krajeva nitko nije savršen i ako se tako čini u početku, budite na oprezu!

 

@absolutely4man

Foto: Instagram





Slični članci