Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Saša Lozar ima odličnu ljubavnu priču prepuno slatkog zavođenja, koja baš zove na ples i ljetno ludilo…

Novi single Saše Lozara glazbenika i radijskog voditeljaBudi’  ljubavna je priča koju će razumijeti sve generacije, radio-friendly, lijepo plovi i nosi dašak prošlog vremena, te prepoznatljivost i stil tekstopisca i glazbenog producenta Predraga Marinjaka-Peggya, jednog od najuspješnijih autora. Peggy je zaslužan, između ostaloga, za prethodne uspješnice i radijske hitove Saše Lozara, poput pjesmi ‘Tajno’, ‘Tebi’, ‘Da’, ‘Za nas dvoje’.

Multitalentirani karizmatik i vokalni virtuoz nebrojeno puta dokazao je koliko je glazbeni put kojim kroči za njega izazov, te svakom svojom novom pjesmom oduševi ljubitelje hrvatskog pop-a, radijske urednike, struku i svoje fanove.

Skladba ‘Budi’ potpuno je nešto novo, svježe i nepredvidivo glazbeno štivo u kojem se Saša Lozar odlično snašao.

Pogledajte VIDEO spot:

Svoj šarmantni i glazbeni pečat ovoga puta daje i naš najpoznatiji saksofonist Igor Geržina, koji svojim solo dionicama vraća u staro dobro vrijeme soula i funka.

 

Mix i mastering potpisuje, sad već svima dobro poznat, Bojan Šalamon Shalla koji je svoj pečat ostavio i na svim prethodnim hitovima Saše  Lozara, poput pjesama ‘Tajno’ i ‘Da’.
Snimljen je video broj, atmosfera je ludo/plesno užarena, nagovještava dugo toplo ljeto s pregršt dobrih tuluma.

Foto: promo





Slični članci