Make your day different

Logo Cover

FOTO: Sin Michaela Schumachera opasno krenuo očevim stopama, već je zaradio prvi milijun i stekao status najpoželjnijeg neženje

Prošlo je više od pet godina od kobne nesreće proslavljenog vozača Formule 1, Nijemca Michaela Schumachera, a njegov sin Mick koji danas ima 20 godina krenuo je očevim stopama. Iako se otac ne može ponositi njegovim uspjesima, očeva sudbina i neviđen talent kakvog pokazuje i nasljednik već su ga doveli na listu jednih od najpoželjniji mladih neženja. Posebno otkako se zna da je već zaradio prvi milijun i da ga čeka mjesto u Ferrariju i slavnoj Formuli 1.

Svi koji prate zbivanja vezana uz Formulu 1 itekako su uvjereni da će se slavno vozačko prezime Schumacher uskoro opet čuti na sva zvona i da mnoge mlađe generacije tek sada sigurno neće zaboraviti nekadašnjeg velikana Michaela Schumachera, koji je prije pet godina teško ozlijedio glavu. Schumacher je jedva preživio težak pad na francuskom skijalištu, bio je šest mjeseci u komi, a posljedice kobne nesreće osjeća i danas.

No dok obitelji i dalje proživljava teške trenutke i gaje ogromnu nadu da bi se zdravstveno stanje 50-godišnjeg najtrofejnijeg vozača Formule 1 ikada moglo promijeniti nabolje, svijet sa sve većom znatiželjom prati uspjehe njegovog sina, 20-godišnjeg Micka Schumachera.

 

@themickschumacher

Mladi je Mick već odavno krenuo očevim stopama, a svoju je vozačku karijeru gradio neovisno o imenu slavnog oca, na onaj poznati, disciplinirani njemački način. Način koja ga je doveo do pozicije koja itekako podsjeća na slavnog oca, a kako se čini, usporedbe oca i jedinog sina uskoro bi mogle biti još i češće.

Hoće li ikada doseći očev uspjeh koji je bio sedmerostruki svjetski prvak i apsolutno najbolji vozač Formule 1 ikada, to se još ne može znati, no javnost se sve otvorenije nada upravo tome.

Naime, Mick je protekle sezone osvojio naslov prvaka u Formuli 3 čime je automatski prešao u ‘bolji rang’ Formule 2 za koju trenutno nastupa, ali vijest da mu je ponuđeno mjesto u Ferrariju, za Formulu 1, već je obišla svijet.

 

@themickschumacher

I dok je ovih dana mladi Mick već sjeo u Ferrarijev bolid i odradio dvije testne vožnje,  također i za Alfa Romeo, djevojke diljem svijeta već su opasno podigle poglede prema mladom Nijemcu.

 

@mickschumacher_fanpage

Zasad je Mick, doduše, samo testni vozač no mnogima nije promaknula činjenica kako je u dosadašnjoj karijeri, u posljednjih pet godina otkako mu se otac oporavlja od nesreće, već zaradio i svoj prvi milijun, što ga apsolutno smješta na listu poželjnijih mladih neženja.

A svojim izgledom i činjenicom da još uvijek nema djevojku, već je zarobio srca mladih dama.

 

 

@themickschumacher

 

@themickschumacher

 

 

Foto: Instagram





Slični članci