Make your day different

Logo Cover

Preslatka kćerkica Nikoline Ristović propisno je nasmijala javnost ‘svojim’ komentarom o uličnoj modi egzotičnog Abu Dhabija

Nikolina Ristović, televizijska voditeljica s beogradskom adresom, nerijetko zabavlja domaću javnost britkim komentarima i kritikama koje objavljuje na svom Instagram profilu, no ovoga puta jednu je odličnu modnu ‘retrospektivu’ plasirala zapravo njezina mezimica Una Sofija. I vrlo brzo ukrala pozornost brojnih zaljubljenica u modu.

U kakvom modnom svijetu danas živimo možda je najbolje opisala oštroumna četverogodišnja kćerkica popularne domaće voditeljice Nikoline Ristović, Una Sofija, koja je samo jednim komentarom o uličnoj modi egzotičnog Abu Dhabija doslovno rekla sve. A njezina misao toliko se svidjela popularnoj majci da ju je odmah morala objaviti i na svom Instagram profilu.

 

@nikolina_pisek

 

A iako pripadajuća fotografija ne prikazuje ono o čemu su djevojke modno diskutirale, samo jedna rečenica bila je dovoljna da se shvati sve: ‘Mama, zašto su ovdje svi obučeni kao da će sada početi predstava?’, zapitala se samosvjesna djevojčica koja je i sama već stekla zavidno ‘modno’ iskustvo putujući s majkom i ocem, poznatim beogradskim povjesničarem umjetnosti Vidojem Ristovićem po cijelom svijetu, gdje je već odavno navikla viđati društvo skockano po posljednjoj modi.

A to ju je, čini se, podsjetilo upravo na kazališne predstave i onaj obavezni dress code po kojem se uglavnom svi trude pokazati u najboljim izdanjima. I najboljem svjetlu, što se očito može reći i za uličnu modu metropola koje malena već redovno posjećuje.

 

@nikolina_pisek

A njezin komentar vrlo je brzo privukao i pohvalu odličnih poznavateljica mode koje nisu imale ništa drugo dodati već samo famoznu riječ: ‘carica!’.

Uz modno osviještenu majku teško da će i djevojčica, ma koliko još uvijek bila samo četverogodišnjakinja, biti različita od nje.

 

@nikolina_pisek

 

@nikolina_pisek

 

@nikolina_pisek

 

Foto: Instagram





Slični članci