Make your day different

Logo Cover

FOTO: Meghan Markle outfitom pokazala da može zasjati i u ležernoj kombinaciji, a za sve je ‘kriva’ suprugova jakna

Da će jednom i slavna britanska vojvotkinja Meghan Markle biti ulovljena na ulici u totalno casual izdanju, bez ijednog modnog imena na sebi i da je pritom stilski usklađena s jednako casual suprugom, princem Harryjem, javnost je konačno dočekala. Par je ulovljen u shopingu, a jedan je detalj posebno razdragao svijet!

Uvijek modno savršena vojvotkinja Meghan Markle danas je toliko uspjela iznenaditi svjetsku javnost ležernim izdanjem u kojem je ulovljena dok je sa suprugom, princem Harryjem obilazila trgovine s bio proizvodima, a za sve je opet kriva moda. Odnosno, izostanak iste jer se kraljevski par ovoga puta odlučio u javnost izići baš poput svih drugih.

 

@meghanmarkleeverything

U casual izdanju s trapericama i običnim majicama, par je izgledao vrlo slatko i usklađeno, a mnogima je pritom za oko zapeo neodoljivi detalj. Naime, vojvotkinja je u šoping krenula samo u majici, da bi je potom od hladnoće zaštitio suprug, svojom jaknom.

A u njoj je tek casual izdanje lijepe 37-godišnje vojvotkinje ‘sjelo na mjesto’.

 

@meghanmarkleeverything

 

I ne samo da je svijetu ovoga puta otkrila kako zna biti itekako ležerna, pokazala je i da joj, kao vrhunskoj modnoj muzi, doista sve savršeno stoji. Pa čak i suprugova military, maslinasto zelena jakna.

 

@duchessmeghan_indonesia

 

Fotografije: Instagram





Slični članci