Make your day different

Logo Cover

FOTO: Blizanke koje su utjelovile malenu Emmu iz serije Prijatelji odrasle su, a upravo su snimile novi film!

Iako su se generacije promijenile rijetko se tko s nostalgijom ne sjeća slavnih Prijatelja u kojima smo imali prilike uživati punih 10 sezona, a i reprize danas rado gledamo pa zapravo svaka informacija o glavnim protagonistima izaziva veliko zanimanje javnosti. A ako sjećate malene Emme, odnosno blizanki koje su glumile kćerkicu Rachel Green, obradovat ćete se viješću da su, danas 16-godišnje djevojke, nastavile svoj put u filmskom svijetu.

Mnogi se od nas još uvijek s veseljem sjećamo Prijatelja, humoristične serije koja nas je zabavljala punih 10 sezona, a iako je posljednja epizoda snimljena još 2004. godine, glavni protagonisti još uvijek žive na njenim krilima slave. A iako su za vrijeme snimanja posljednjih sezona blizanke koje su utjelovile malu Emmu, kćerkicu Rachel Green, tada bile još jako malene, slava iz Prijatelja 15 godina kasnije ipak im je donijela određenu prednost u filmskom svijetu.

 

@caliandnoelle_

 

@caliandnoelle_

 

Naime, danas 16 godišnje blizanke, Noelle i Cali Sheldon, upravo su potpisale ugovor za novi film, a javnost su obradovale i ‘sweet sixteeen’ rođendanskim čestitkama koje su objavile jedna drugoj.

 

@noelle.sheldon

I dok je Noelle sestri dopisala samo ‘sretan rođendan’, Cali je sestru i obožavatelje razveselila opisom koji je mnoge brzo lansirao u prošlost. Zbog portreta iz djetinjstva i opisa: ‘Moja partnerica u zločinu još od ’02’.

 

@noelleandcali

 

@cali.sheldon

A iako je snimanje Prijatelja završeno kad su blizanke imale dvije godine, to nije bila njihova jedina uloga. Pojavile su i u neovisnom filmu ‘Ljubav u prozi’ iz 2006. godine te kratkoj fantasy drami Rougarou iz 2016. te su s nepunih 16 potpisale i ugovor za film koji će ove godine stići na male ekrane.

 

@cali.sheldon

No, ako očekujete sladunjavi filmić u kojem ćete prepoznati malenu Emmu, stvarnost ne može biti dalja, jer je riječ o hororu Jordana Peela pod nazivom ‘Us’, a koji na platna stiže već u ožujku ove godine.

 

@cali.sheldon

S promocijom se počelo već oko Božića, a uz blizanke, uloge tumače i druge zvijezde – glumac Winston Duke te glumačke zvijezde Elisabeth Moss i Lupita Nyong’o.

 

Fotografije: Instagram





Slični članci