Make your day different

Logo Cover

FOTO: Manekenka Hailey Baldwin promijenila prezime, a svijet tek sada još željnije čeka dokaze!

Saga o braku popularnog kanadskog pop pjevača Justina Biebera i njegove, sad već sto posto sigurno zakonite supruge, manekenke Hailey Baldwin privodi se kraju, a da se par doista i vjenčao kako su zbunjujuće najavljivali proteklih mjesec-dva, dokazala je novopečena supruga. Kao dokaz promijenila je svoje djevojačko prezime na Instagramu – u Bieber. Svijet tek sada željno iščekuje prve prave dokaze – fotografije s vjenčanja.

Oženili su se pa se nisu oženili, jedni kažu jedno, drugi drugo, no dok svijet već doista vjeruje da su popularni kanadski pjevač Justin Bieber i njegova ljubav, supermodel Hailey Baldwin ozakonili svoju vezu, mediji sada čekaju prave dokaze.

Naravno, čekaju se fotografije s vjenčanja koje bi trebale otkriti dugo očekivanje detalje, a do tada će se javnost morati pomiriti s jednim navodno čvrstim dokazom.

 

@haileybieber

Naime, iako se vjeruje da je par još u rujnu stupio u brak, a zaručili su se u lipnju, tek je sada popularna manekenka koja će za dva dana proslaviti 22. rođendan, i službeno promijenila prezime na svom Instagram profilu, iz Hailey Rhode Baldwin u Hailey Bieber.

 

@haileybieber

Promjenu su mediji uočili još u petak navečer i od tada čekaju da se, uz novo ime, konačno pojave i pravi dokazi da su ona i njena 24-godišnja ljubav, doista stupili u brak.

Doduše, dokaz je istodobno pružio i sam pjevač, fotografijom kojoj je dopisao: ‘My wife is awesome’.

@justinbieber

 

 

@bieber_fanpage_indonesian

 

@haileybieber

 

@fashionhouseaus

 

@haileybieber

 

Fortografije: Instagram





Slični članci