Make your day different

Logo Cover

FOTO: Glumica Amy Schumer iz bolničkog kreveta: ‘Sretna što sam trudna, ali ovo je stanje jedno veliko sr….’

Kako je svijet na zabavn način doznao za trudnoću slavne komičarke Amy Schumer, sada se u sličnom tonu obožavateljima ispričava jer su je trudničke tegobe prikovale uz biolnički krevet i spriječile je da odradi svoj zakazani show.

‘Teksas, ja se se duboko sipričavam. Doista sam se radovala zakazanim susretima s Vama, no sada svoj program moram malo prerasporediti, jer sam završila u bolnici. No, ne brinite se, dobro sam, koliko mogu biti. I beba je u redu, no svi oni koji kažu da je drugo tromjesečje trudnoće lakše od prvoga, taj vam ne govori istinu. Barem po mom slučaju, jer ja sam sada još bolesnija nego što sam bila u prvom tromjesečju. Dijagnosticirali su mi Hyperemesis gravidarum, a to stvarno rastura. Mislim, jako sam sretna što sam trudna, ali ovo je stanje jedno veliko sr….Sva sreća što ima tako dobro liječnike i sestre koje brinu o meni, puno im lubavi šaljem, jer su užasno cool. Još jednom, Texas, oprostite na svemu, vidimo se kad izađem iz bolnice, naravno, ako budem dobro… ‘, poručila je svojim obožavateljima 37-godišnja glumica koja sa svojim suprugom, kuharom Chrisom Fischerom, za kojeg se u tajnosti udala u veljači ove godine, čeka svoje prvo dijete.

 

@amyschumer

 

Par se vjenčao dan prije ovogodišnjeg Valentinova, na predivnoj ceremoniji na plaži u Malibuu.

 

@amyschumer

Dijagnoza s kojom se popularna komičarka bori znatno je gora od klasičnih jutarnjih mučnina, jer one obično prestaju oko 12. tjedna trudnoće, dok ova sumorna dijagnoza trudnice obično prati sve do kraja.

Povraćanje, stalne mučnine, dehidracija, smanjen apetit, mršavljenje, pojačano mokrenje, glavobolje, kroničan umor, zbunjenost, nizak tlak… sve su to simptomi koji prate i popularnu komičarku.

Tako je njena trudnoća, barem u medijima, ‘započela’ na duhovit način, a sada, iako je glumica dobro, više joj nije baš do smijeha, iako se obožavatelji svesrdno nadaju da će njihova muza već uskoro opet nasmijavati svijet, kako samo ona zna.

 

@amyschumer

 

@champagnekissbeauty

Foto: Instagram





Slični članci