Make your day different

Logo Cover

Jakov Kitarović u zadnje je vrijeme vrlo aktivan: U društvu gradonačelnika Milana Bandića njegov je vatreni navijalački duh došao do punog izražaja

Zagrebački vaterpolisti ne znaju za poraz u dosadašnjem dijelu sezone. Publika se vratila na tribine bazena na Savi iz utakmice u utakmicu sve je bolja atmosfera. Suprug Predsjednice RH Jakov Kitarović bodrio je igrače Mladosti u utakmici protiv srpskog Šapca. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić utakmicu je pratio u društvu predsjednice kluba Ane Stojić Deban.

Ova vaterpolo utakmica bila je posebno atraktivna za studente Pekinškog sportskog sveučilišta koji u Zagrebu studiraju na Kineziološkom fakultetu. Na tribinama je bio i glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba Zdenko Antunović te ravnatelj Kliničke bolnice Sveti Duh Mladen Bušić.

Jakov Kitarović

 

Milan Bandić

Pred Mladosti je novi ispit u Ligi prvaka. U subotu, 3. studenog Mladost na Savi dočekuje Spandau 04 iz Berlina. Utakmica počinje u 19 sati, ulaz je besplatan za sve posjetitelje uz brojna iznenađenja za publiku. Prilika je ovo da svi ljubitelji sporta uživaju u još jednom vrhunskoj predstavi zagrebačkih vaterpolista.

Milan Bandić

Foto: Promo





Slični članci