Make your day different

Logo Cover

Pješčana plaža i valovi u srcu Pariza? To može samo Chanel! Pogledajte najegzotičniju reviju, a jedan skupocjeni komad već je otkrila i naša poznata dama!

Moda ne mora značiti ništa, ne mora biti ni nužna ni važna, a ponekad ni prava. Ponekad je moda samo čista zabava i fantazija, a upravo je to ono čime se slavni njemački dizajner Karl Lagerfeld povodio dizajnirajući najnoviju kolekciju za Chanel, kojom se jučer predstavio nevjerojatnom revijom održanom na predivnoj pješčanoj plaži. A jedan jako skupi komad iz njegove pretkolekcije već nosi i naša poznata dama…

Zašto se danas toliko priča o slavnom njemačkom dizajneru Karlu Lagerfeldu? Zato što je napravio nešto što modni svijet već dugo nije vidio! Svoju kolekciju koju je dizajnirao za slavni Chanel, a riječ je o savršenim komadima za sezonu proljeće/ljeto 2019, predstavio je na pješčanoj plaži koja je samo za tu svrhu napravljena u pariškom Grand Palaisu.

Mnogi su naravno pomislili da je riječ o pravoj scenografiji, no to ne bi bio luksuz na kakvog smo navikli kad je riječ o proslavljenom 85-godišnjem modnom velikanu.

 

@harrisontsui

 

On je za potrebe revije naručio tone pijeska te rekreirao valove koji su stvarali dojam savršene ljetne scenografije.

 

https://www.instagram.com/p/Bod4E89BZdy/?tagged=chanelspringsummer

Modeli su hodali bosonogi po pijesku pa su i mnogi prisutni tom prilikom jednostavno izuli cipele i uživali na listopadskoj plaži.

 

@chanelofficial

 

Što se tiče predstavljene kolekcije, stručna modna javnost odmah ju je ocijenila ultra zabavnom, šarenom, razigranom i luksuznom, baš poput odmora na jugu Francuske, a fokus je stavio na poznate kopije mode 80-ih.

Uz njegov standardni logotip, koje je malo pojačao na svim izdanjima, Lagerfeld je posegnuo i za jarkijim bojama koje će krasiti njegovu kolekciju modernih retro vesti, ali i asesoara.

 

@chanelofficial

A iako je revija pokazala mnoge novine, revijom je predložio i jedan nov način nošenja torbi. Kad se ne možete odlučiti za jednu, dizajner predlaže da ih istodobno nosite dvije.

 

@chanelofficial

 

Što je sve otkrila ova očaravajuća revija na listopadskoj plaži pogledajte u videu, a u nastavku otkrijte i koja domaća dama već uživa u jednom njegovom skupocjenom komadu.

 

 

Na plaži Pariza, kako su već prozvali luksuznu Chanelovu pistu, uživala je i Mirela Forić Srna, supruga našeg proslavljenog nogometaša i upamčenog bivšeg kapetana nacionalne vrste.

Ona je svoju ljubav prema Chanelu pokazala i ranije, no ovoga puta odlučila se za jednu od vjerojatno najpopularnijih komada iz njihove pretkolekcije za jesen/zimu 2018/2019.

Riječ je o atraktivnoj sako-jaknici od tvida i vune, s tipičnim plavo-crvenim Chanel prugama i zlatnim gumbima kao još jednom supocjenom dodatku ove ionako prilično skupe (ali magično ljepe!)  jaknice.

Cijena joj je, naime, 46.000 kuna.

@mirelaforic

 

Chanel, Jacket, £5,500

 

View this post on Instagram

 

Highlights from Karl Lagerfeld’s seaside-inspired #CHANELSpringSummer 2019 show, presented during #PFW in Paris. #CHANELByTheSea #CHANEL

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

Fotografije: Instagram/Promo

 





Slični članci