Make your day different

Logo Cover

FOTO: Samt se vratio na velika vrata, a mi već znamo gdje uloviti dobitne kombinacije po pristupačnoj cijeni….

Ako nas nešto može vratiti u djetinjstvo onda je to taj ugodni, topli, rebrasti materijal koji se ove jeseni vraća na ulice. Trgovine doslovno vrve od samta: hlača, sakoa, blazera, suknji, haljina. Zavirite u naš odabir…

Svjetske i domaće rendseterice već su oduševljene novim trendom na ulicama koji se savršeno stapa s nadolazećom hladnoćom. Da, pričamo o samtu i to samtu koji se na velika vrata vratio u sve sfere.

Pričamo o samt blazerima koje možete kombinirati baš na sve, od samt hlača do traperica, a da ne pričamo o preslatkim haljinicama na tregere, koje će iz ljetnih cipelica odlično ‘uskočiti’ i u čizme.

Za prave zaljubljenice u samt, obradovat će i modni dodaci poput kapa koje je, primjerice Mango, već lansirao na ulice.

Retro look je naglašen više nego ikada.

Ako ste ludi za trapezicama, ovo je zaista vaše vrijeme! Njihov se trend mogao naslutiti još prošle zime. Naime, ružičaste trapez hlače od debelog samta s potpisom glasovite modne kuće Celine prošle sezone postale su ‘it’ komad zahvaljujući brojnim street style zvijezdama koje su ih suvereno nosile tijekom tjedna mode u svjetskim prijestolnicama. Na domaćim ulicama suvereno su ga promovirale Mirela Forić i Tatjana Dragović.

Danas je, pak, mnogo onih koji su s nestrpljenjem čekali i taj visoki struk koji napokon možemo pronaći bez problema. Sada i u samt varijanti.

U nastavku donosimo nekoliko inspirativnih modela!

 

MANGO Blazer, 699,90 kn

 

MANGO Haljina s naramenicama od samta, 199,90 kn

 

MANGO Kapa od samta, 129 kn

 

ZARA, sako od kordsamta, 399,90 Kn

 

ZARA, samtasti sako na preklop, 499,90 Kn

 

ZARA, hlačeod samta, 399,90 Kn

 

ZARA, hlače od samta, 299,90 Kn

 

ZARA, samtasta mini suknja, 149,90 Kn

Fotografije: Promo





Slični članci