Make your day different

Logo Cover

Anja Šovagović objavila fotografiju koja će oduševiti starije generacije: U društvu s velikim glumcima koje smo jedva prepoznali…

Naša svestrana glumica Anja Šovagović-Despot u modernom duhu iskapanja starih fotografija iz arhiva danas je pronašla jednu koja ju je vrtoglavo vratila u mladost, a kad vidite društvo, ako ikoga prepoznate, i vas će, sigurno. Kakva umjetnička ekipa …

Glumica, spisateljica i glazbenica Anja Šovagović-Despot, iako na pragu šestog desetljeća, ne prestaje biti moderna pa javnost često obraduje svojim objavama na Instagramu, u kojima pruža crtice iz svakodnevnog života.

@anjasovagovic

 

 

Isto tako slijedi i trendove koji posljednjih dana mnoge naginju na kopanje po starim arhivama i objavljivanje fotografija iz mladosti.

Time je svoju publiku nedavno obradovao glumac Janko Popović-Volarić, objavivši fotografiju iz doba kad je kretao u prvi razred, a danas nas je jednom fotografijom iz mladosti počastila i ova glumica.

‘Ni od koga iz dubine gledana, pojavila se u albumu slika ‘nedavna’… ‘ dopisala je Anja Šovagović-Despot fotografiji u starom dobrom društvu, iz vremena kad su upravo oni bili među najvećim zvijezdama svoga vremena.

Prepoznajte li ekipu čije su se karijere i životi svojedobno ispreplitali na putevima društvenog života prošlog stoljeća?

 

@anjasovagovic

Starije će se generacije sigurno sjetiti svih ovih mladih lica, a za sve one kojima prepoznavanje neće poći za rukom, pomoći će prozivka: ‘Božo, Anja, Alma, Siniša?’, podsjetila je ova bezvremenska glumica na svoje kolege kazališne glumce: 63-godišnjeg Božidara Alića, 60-godišnjeg Sinišu Popovića i jedva prepoznatljivu divu, danas 55 godišnju glumicu Almu Pricu.

Fotografije: Instagram

 





Slični članci