Make your day different

Logo Cover

FOTO: Trudna Pippa Middleton zaustavlja promet gdje god se pojavi, a i prilično je aktivna u posljednje vrijeme…

Dok je njena starija sestra, vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton, muku mučila sa sve tri trudnoće, čini se da je sve te boljke njena mlađa sestra Pippa Middleton vješto izbjegla, a unatoč povećem trbuhu, ne prestaje biti aktivna pa se događa čak i to da svojom laskavom pojavom zaustavlja promet na ulici….

Tko bi rekao da jedna trudnica, koja bi za otprilike dva mjeseca trebala roditi dijete, mogla zaustaviti promet na ulici svojom laskavom pojavom? Jer, upravo takav dojam ostavlja prelijepa trudnica i mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, 34-godišnja Pippa Middleton, koja svoju prvu bebicu očekuje sredinom listopada.

Dvije godine mlađa sestra vojvotkinje Kate Middleton javnosti se već ranije pohvalila da joj trudnoća ni u jednom trenutku nije bila teška. Nije imala mučnine s kakvima se borila njena sestra, supruga princa Williama, sa svih troje djece; princom Georgeom, princezom Charlotte i najmlađim, princom Louisom.

A da je ista genetika malo zaobišla mlađu sestru, evidentno je iz njenog i dalje vrlo aktivnog života u kojem trbuha kao da i nema, pa je tako nedavno uočena na biciklu u Londonu, unatoč poodmakloj trudnoći.

 

@pippa.middleton.matthews

 

@pippamidleton

 

Samo nekoliko dana nakon, londonske sive ulice zamijenila je sunčanom Toskanom, gdje se u društvu supruga i budućeg oca predala čarima ljeta, opuštanja, ali i plivanja, koje je samo jedno u nizu aktivnosti kojima se Pippa bavi i u trudnoći.

 

@bitter.tr

 

@royal_life_europe

 

Tome joj sigurno pomaže njena odlična fizička kondicija koju Pippa jača već godinama, što je javnosti, s obzirom na to da se bavila brojnim sportovima, već odavno poznato.

Doduše, te je jako naporne dane ipak zamijenila svakodnevnijim aktivnostima među kojima su i pripreme za dolazak bebice, a u tome joj pomaže i suprug James Matthews, 43 godišnji vozač trkaćih automobila, za kojeg se Pippa, na raskošnoj svadbenoj ceremoniji, udala 2017. godine.

 

@pippamidleton

 

A iako se po trudničkim pričama poprilično razlikuju, sestre ipak imaju jednu specifičnu zajedničku trudničku stvar: spol bebe kojeg će otkriti tek po rođenju.

 

@royalxworld

 

 

Dok kraljevska tradicija brani objavu spola kraljevskih beba prije rođenja, tu si je istu zabranu mlađa sestra Pippa nametnula sama. Kako je izjavila medijima, želi se iznenaditi tek na porodu, a do tada će uživati u slatkom neznanju.

 

 

@philippa.middleton

Fotografije: Instagram





Slični članci