Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Procurila je snimka na kojoj pjevač Liam Gallagher premlaćuje svoju djevojku Debbie Gwyther! Javnost je šokirana….

Iako nikada nije slovio kao nježan momak, bivša zvijezda kultne glazbene skupine Oasis, pjevač Liam Gallagher, ovog je puta doista pretjerao. Pjevač je snimljen kako premlaćuje svoju djevojku Debbie, snimka je procurila u medije, a kadrovi su navodno mogli biti još i grozniji da se u sukob nije upleo zaštitar. Grozni detalji u nastavku…

Večera u Londonu između dugogodišnjih ljubavnika, 45-godišnjeg britanskog pjevača Liama Gallagher, bivšeg člana planetarno popularne glazbene skupine Oasis i njegove nekadašnje pomoćnice, danas djevojke, 36-godišnje Debbie Gwyther, umalo je završila još većim skandalom. Pjevač je, naime, uhvaćen kako doslovno premlaćuje svoju ljubav, s kojom je prohodao još 2014. godine, nakon raspada njegovog drugog braka s televizijskom producenticom, 43-godišnjom Nicole Appleton.

@oasisrocknroll

Četverogodišnja veza između Liama Gallaghera i Debbie Gwyther možda nije uvijek bila skladna i romantična, no ovaj nečuveni, neljudski potez doista nitko nije očekivao.

@latestcelebrityscoop

O svemu je javnost izvijestio britanski tabloid The Sun, koji objavljuje i svjedočenje zaštitara, 29-godišnjeg Maxa Ksiazek, koji se umiješao čim je čuo buku u stražnjem dvorištu Hotela Chiltern Firehouse, gdje se par posvađao.

‘Čim sam sišao niz stepenice vidio sam kako ju je pjevač držao za vrat. Tad sam povikao: ‘Liam!’, pa ju je pustio i krenuo niz dvorište dok se ona nastavila tresti i plakati. Požurio sam pomoći, a pjevač je stalno ponavljao: ‘To je njezina krivica. Ona je vještica!’, potreseno je za The Sun ispričao zaštitar, a njegove riječ potkrijepila je i sporna snimka u vlasništvu spomenutog hotela, na kojoj se točno vidi što se sve događalo u mraku.

Međutim, iako bi ovakve scene mnogima bile razlog za alarm, 36-godišnja glazbena producentica Debbie, očito se već odlučila pomiriti s cjelokupnom mučnom situacijom kad je medijima nakon nemilog događaja priznala da se među njima ništa ružnog nije dogodilo.

@gallaghergirl94

Bila je to, kako kaže, ‘pijana zezancija’, koja je, uzgred rečeno, pošteno uzdrmala javnost, a tko pomisli da je doista u pitanju bila samo zezancija, neka pogledaju spornu snimku i sami donesu zaključak.

Snimku i fotografije donosi The Sun.

@liamgallagher

Fotografije: Instagram





Slični članci