Make your day different

Logo Cover

Severina i Igor Kojić: Poseban razlog za slavlje i emotivna poruka o jednom susretu koji je sve promijenio…

Igor Kojić danas slavi svoj 31. rođendan! Koliko je Severina sretna što ga može zvati svojim suprugom, ali i kako je njihov susret promijenio njezin život zauvijek – glazbenica je pokazala jednom dirljivom objavom…

Ljubav između jedne od naših najpoznatijih glazbenih diva Severine i njezinog supruga Igora –  jača je no ikada, a danas ovi sretni supružnici imaju još jedan razlog za slavlje. Naime, Igor slavi svoj 31. rođendan, a dirljivom objavom na Instagramu, lijepa pjevačica je pokazala koliko je sretna što ga može zvati svojim.

‘Otkada te znam, ja virujen u anđele… divno je biti tvoja… hvala za sve što jesi… sretan rođendan, radosti moja ❤️- napisala je emotivna Severina u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu, a kadrom je čestitala 31. rođendan svom suprugu Igoru Kojiću.

@severina

Severina i Igor su svoju vezu ozakonili 2015. godine, a o grandioznoj proslavi njihove ljubavi tada je pisala cijela regija.

@severina

Ljubav između uspješne glazbenice i njezinog 15 godina mlađeg supruga s vremenom je sve jača, a Severina to nerijetko pokazuje i objavama njihovih idiličnih fotografija na Instagramu.

 

@severina
@severina

Fotografije: Instagram





Slični članci