Make your day different

Logo Cover

FOTO: Ante Rebić je najnoviji miljenik Hrvatica, pogledajte na koje sve urnebesne načine pokušavaju privući njegovu pozornost

Osvojivši srebro na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu, naši Vatreni su nam imali priliku pokazati svoju posve drugu stranu, a nacija je dobila svoje heroje. Jedan od njih je svakako Ante Rebić – novi miljenik žena diljem Hrvatske koje se sada naprosto otimaju za naklonost ovog naočitog Imoćanina. Naše riječi možete uzeti – doslovno, a kolike je razmjere uzela cijela situacija uvjerite u FOTO galeriji i nasmijte se do suza….

Iako je Ante Rebić na organiziranom dočeku u Zagrebu izjavio kako ‘nije čovik od previše riči’, – ta činjenica nikako nije omela pripadnice ljepšeg spola da se sumanuto počnu otimati za njegovu naklonost. Tako su na dočeku Vatrenih osvanuli transparenti s napisima ‘Rebiću oženi me’ – te se čini kako je pred 24 – godišnjim nogometašem teška odluka. Tko će biti sretnica, samo će vrijeme pokazati, a u međuvremenu pogledajte najoriginalnije fotografije koje su nas nasmijale do suza. A vjerujemo – i njega.

 

@mrs.anterebic
@mrs.anterebic
@mrs.anterebic

 

@marybobags

 

@mrs.anterebic

 

@_goldenboy18

 

@legendarebic

 

@marinaantunovic
@theweekendmx

 

Fotografije: Instagram





Slični članci