Make your day different

Logo Cover

VIDEO/FOTO: Giorgio Armani ima novi nevidljivi make-up, toliko prirodan da je proglašen – savršenim!

Vođen filozofijom ultimativne ljepote, Giorgio Armani beauty je od osnutka 2000. godine stručnjak u poticanju žena da postignu savršen ten prirodnog izgleda. Sada Giorgio Armani beauty predstavlja sveobuhvatnu liniju NEO NUDE za ljepotu kože, obraza i usana, uz obećanje postizanja savršenog izgleda uz make-up koji djeluje toliko prirodno da je gotovo nezamjetan.

Iznimno delikatne, prozračne teksture; ultimativni osjećaj ugode na koži s postojanim sjajem – to si ti, ali u boljem izdanju. Giorgio Armani beauty predstavlja NEO NUDE FUSION POWDER: prvi puder za završni sloj koji kombinira slične sastojke i efekt osvjetljenja tekuće podloge s jednostavnim nanošenjem i praktičnošću kompaktnog pudera.

Tajna briljantnog, bestežinskog ‘plutanja’ na koži, poput oblaka, krije se u novom patentu laboratorija Giorgio Armani beauty, a to je postupak formulacije na temelju memorije vode. Tijekom formuliranja, voda unutar pudera isparava, ostavljajući puderastu teksturu.

Drugi patent omogućuje mek i bestežinski puder čiji je sloj toliko tanak da se čini nevidljivim. NEO NUDE FUSION POWDER je dostupan u osam nijansi s kojim možete kombinirati i kreirati vlastiti prekrasan izgled kože.

Za naglašavanje prirodne ljepote svake žene, tri proizvoda upotpunjuju liniju NEO NUDE. Bazirani su na vodi, a svaki se u trenu stapa s kožom, pružajući osjećaj ugode i hidrataciju, uz blistav sjaj.Isto se odnosi na: A-CONTOUR (1 nijansa), A-BLUSH (4 nijanse) i A-HIGHLIGHT (2 nijanse).
Za prirodni sjaj usana, tu je NEO NUDE ECSTASY BALM (3 nijanse) – kombinira blistavost sjajila s njegujućim svojstvima balzama, a antioksidacijsko ulje kapara pruža mekoću pri svakom nanošenju.

Na koji način se poigrati sa različitim  nijansama i kreirati vlastitu rutinu postizanja vidljivog savršenstva ‘nevidljivim’ make-upom, pokazala je na svom blogu makeup umjetnica, Simona Antonović:

Pogledajte VIDEO:

 

Foto: press

 





Slični članci