Make your day different

Logo Cover

Korporativni chic vraća se na velika vrata, a ovaj komplet s potpisom popularnog španjolskog brenda već uživa ‘must have’ status

Jesen je donijela nove trendove, no čini se kako svjetske trendseterice najteže odolijevaju klasičnim komadima sa suvremenim zaokretom. Ovom opisu najbolje odgovara Mangov komplet koji se sastoji od košulje s nevidljivim gumbima i pripadajuće pencil suknje, a stiže u boji koja ne izlazi iz mode. Genijalni co-ord set koji odiše korporativnim chicom oduševit će sve ljubiteljice poslovne elegancije, a ni cijena mu nije visoka…

Ako još ne posjedujete co-ord set za jesen, sada je pravi trenutak da uložite u njega.

Upečatljivi kompleti odličan su modni odabir kada ne znate što odjenuti na posao, a španjolski high street brend Mango u ponudi ima jedan od najljepših.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ezgi İyigören (@ezgi.ergun)

Set iz Manga koji spaja nešto dužu strukiranu košulju s nevidljivim gumbima i maxi suknju pencil kroja stiže u svijetlosmeđoj boji koja nikada ne izlazi iz mode.

Možete ga isfurati i uz kratku bomber jaknu, vuneni kaput ili bundu. Također, ovaj komplet odlično se slaže s dodacima od brušene i lakirane kože.

Mango

Odlučite li za kupovinu prugastog kompleta, morat ćete izdvojiti oko 90 eura. Točnije, gornji dio stajat će vas 50 eura, a suknja dodatnih 40 eura. Ovi komadi dostupni su i u pojedinim fizičkim trgovinama, no u ograničenim količinama.

Mango, 49.99 € + 39.99 €

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo




PBZ

Slični članci