Make your day different

Logo Cover

Irina Shayk prodefilirala u genijalnoj košulji-haljini kao stvorenoj za jesen, a isfurala ju je uz kultnu torbu i čizme koje vladaju modnom scenom

Supermodel Irina Shayk nenadmašiva je kada riječ o glam rock odjevnim kombinacijama, a upravo u takvom izdanju nedavno je izmamila uzdahe na njujorškim ulicama. Da crna boja od glave do pete ne mora biti dosadan odabir, fatalna Ruskinja potvrdila je jednostavnim, ali chic stajlingom u kojem glavnu ulogu košulja-haljina kao stvorena za jesenske dane, a slavna manekenka isfurala ju je uz kultnu torbu i čizme koje ponovno vladaju modnom scenom…

Zanosna brineta Irina Shayk rijetko razočara svojim modnim odabirima, a nedavno je prodefilirala Velikom Jabukom u minimalističkom izdanju koje svatko može s lakoćom rekreirati.

Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice isfurala je crno od glave do pete, poigravši se s košuljom-haljinom kakvu definitivno vrijedi imati u ormaru.

@team.irinashaykk Instagram Story/ Screenshot

Asimetričnu košulju-haljinu koju krase i svojevrsni nabori zgodna Ruskinja odabrala je za dnevnu šetnju, a oplemenila ju je parom visokih jahaćih čizmi s ravnim potplatom koje ponovno proživljavaju svojih pet minuta slave.

@brittshayknews Instagram Story/Screenshot

Kako bi svom izdanju podarila dozu glamura, bivša partnerica glumca Bradleyja Coopera posegnula je za  jednom od najskupljih torbi na svijetu. Radi se o čuvenom Kelly modelu crne boje s potpisom renomirane francuske modne kuće Hermes čija vrijednost neprestano raste.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo




PBZ

Slični članci