Make your day different

Logo Cover

Izabel i Mateo Kovačić u strogoj tajnosti dobili drugo dijete! Poznat je spol novog člana obitelji, ali i koje posebno ime nosi

Obitelj Izabel i Matea Kovačića postala je bogatija za jednog člana. Poduzetnica i supruga proslavljenog hrvatskog nogometaša u strogoj tajnosti rodila je njihovo drugo dijete, a poznat je spol, kao i posebno ime novopridošlog člana obitelji…

Vatreni Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel dobili su drugo dijete, doznaje Story.

Uspješna 30-godišnja poduzetnica i igrač Manchester Cityja postali su roditelji kćerkice, svega 11 dana nakon što je njihov stariji sinčić Ivan proslavio svoj četvrti rođendan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Iako se novopečeni roditelji još nisu oglasili o dolasku prinove na društvenim mrežama, bliski izvori potvrdili su radosne vijesti i otkrili da poznati supružnici ne mogu biti sretniji, ali i da su svojoj nasljednici nadjenuli posebno ime Luna.

Ovo ime na latinskom jeziku označava mjesec, a isto značenje ima u čak nekoliko jezika te se smatra vrlo popularnim ženskim imenom diljem svijeta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Podsjetimo, zgodna zagrebačka poduzetnica i cijenjeni hrvatski sportaš zajedno su već više od deset godina te slove za jedan od najljepših i najskladnijih estradnih parova.

Par je u lipnju proslavio sedmu godišnjicu braka koji su sklopili u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima, gdje su se i upoznali još kao djeca. Kao kruna njihove ljubavi 12. listopada 2020. godine stigao im je sinčić kojem su nadjenuli tradicionalno ime Ivan, a koji se neizmjerno veseli dolasku mlađe sestrice.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram




PBZ

Slični članci