Make your day different

Logo Cover

Sarah Jessica Parker oduševila izdanjem koje bi odobrila i Carrie Bradshaw, a vrti se oko senzualne čipkane haljine i chic dizajnerskih dodataka

Glumica Sarah Jessica Parker poznata je po ženstvenom i odvažnom stilu odijevanja, a njen ormar vrvi od statement komada kojih se ne bi posramio ni lik Carrie Bradshaw koji je utjelovila u kultnoj seriji ‘Seks i grad’. Proslavljena glumica i poduzetnica ovih dana prisustvovala je dodjeli nagrada u organizaciji Michaela Korsa, a i sama je primila onu za filantropiju, pokazavši izdanje kojem je nemoguće pronaći manu. Vlasnica brenda SJP look je zavrtjela oko divne čipkaste haljine koja utjelovljuje glamur i seksipil, a oplemenila ju je chic dizajnerskim dodacima…

Američka glumica i poduzetnica Sarah Jessica Parker svojom pojavom uveličala je humanitarni događaj u organizaciji brenda Michael Kors u New Yorku.

Tom prigodom slavna 58-godišnja glumica zablistala je u elegantnom stajlingu koji bi odobrila i sama Carrie Bradshaw.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Michael Kors (@michaelkors)

Osnivačica brenda obuće SJP by Sarah Jessica Parker uskočila je u crnu haljinu izrađenu od čipke koja se ističe dubokim srcolikim dekolteom, sjajnim remenom u struku te ženstvenom i lepršavom suknjom koja se nastavljala nakon pripijenog gornjeg dijela, a posebno efektnom učinili su je i čipkasti rukavi.

Spomenuta kreacija djelo je brenda Michael Kors, a popularna glumica upotpunila ju je uz šljokičastu torbu i crne natikače s potpeticom.

Gianvito Rossi, 714 €

Ovaj par obuće djelo je talijanskog brenda Gianvito Rossi, a ističe se apliciranim crnim kristalima koji mu daju dozu glamura.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Celeb Style Talk (@celebstyletalk)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo




PBZ

Slični članci