Make your day different

Logo Cover

Kim Kardashian slavi 44. rođendan! Reality zvijezda pohvalila se izazovnim slavljeničkim outfitom, ali i jako cool tortom koja ju je oborila s nogu

Reality zvijezda Kim Kardashian danas slavi 44. rođendan, a tim povodom pohvalila se ultra seksi slavljeničkim outfitom u kojem je zakoračila u novu životnu godinu. Američka poduzetnica uskočila je u pripijenu haljinu kojom je istaknula zamamne atribute, a pohvalila se i jako cool tortom koja ju je oborila s nogu…

U domu reality zvijezde i poduzetnice Kim Kardashian zavladala je slavljenička atmosfera.

Slavna reality zvijezda navršila je 44 godine, a tim povodom na društvenim mrežama otkrila je djelić intimnog slavlja i pohvalila se ubojitim izdanjem u kojem je otpuhala rođendanske svjećice.

 

@kimkardashian Instagram Story/Screenshot

Vlasnica brenda donjeg rublja SKIMS uskočila je u pripijenu slip haljinu boje kože s metalik odsjajem čiji dizajn potpisuje talijanski brend Diesel, a odvažna kreacija malo je toga prepustila mašti i naglasila njezin vitak struk, a u prvi je plan stavila i bujno poprsje.

Osim toga, američka poduzetnica pohvalila se i jako cool rođendanskom tortom kojom su je iznenadili članovi obitelji. Naime, čokoladna poslastica ukrašena je svim danima mjeseca listopada sa zaokruženim brojem 21, odnosno, datumom njezinog rođendana.

‘Sretan rođendan, Kim’, stoji napisano na torti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Rođendan reality zvijezde stigao je nedugo nakon što je prisustvovala četvrtoj godišnjoj akademiji Museum Gala u Los Angelesu sa svojim mlađim sestrama Kendall i Kylie Jenner, odjevena u samo korzet koji je iz arhivske klolekcije Thierryja Muglera. Odbacivši potpuno hlače, Kim je odjenula gole čarape s PVC potpeticama kako bi vizualno produljila noge.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram




PBZ

Slični članci