Make your day different

Logo Cover

Nikad seksipilnija Dua Lipa servirala dva ubojita look-a koja se vrte oko odvažnih proreza i mnoge bacila u trans zavidno vitkom figurom

Dua Lipa, britanska glazbenica kosovskih korijena, proteklog vikenda podržala je glazbenu divu Cher koja je primljena u u Kuću slavnih rock and rolla. Zgodna pjevačica stigla je u pratnji oca, producenta Dukagijina Lipe, a za tu prigodu servirala je dva ubojita look-a koja se vrte oko odvažnih proreza i zahtijevaju popriličnu dozu hrabrosti…

Proteklog vikenda slavna glazbenica Cher primljena je u Kuću slavnih rock&rolla, a podršku su joj došle iskazati 28-godišnja glumica Zendaya i 29-godišnja glazbenica Dua Lipa.

Obje dame servirale su uistinu upečatljiva modna izdanja koja su inspirirana outfitima 78-godišnje glazbene dive, a atraktivna glazbenica kosovskih korijena malo koga je mogla ostaviti ravnodušnim.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Just Jared (@justjared)

Za poziranje na crvenom tepihu u društvu tate, izvođačica hita ‘Break My Heart’ odabrala je upečatljivu kombinaciju sačinjenu od suknje i kratko rezanog topića s halter ovratnikom upotpunjenim šljokicama, a odvažan set u prvi plan stavio je njezine zavidne trbušnjake.

Glazbenica kosovskih korijena večer je uveličala i svojim nastupom, a za tu prigodu se preodjenula u pripijenu kožnu haljinu s apliciranim svjetlucavim detaljima i vrtoglavim prorezima koji otkrivaju bedra.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Spomenuta kreacija djelo je brenda Chrome Hearts, a zgodna crnka upotpunila ju je parom mrežastih najlonki i visokim kožnim čizmama koje su cijelom izdanju podarile dodatnu dozu seksipila.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram




PBZ

Slični članci