Make your day different

Logo Cover

Praktičan i stajliš: Pulover sa šalom bit će apsolutni hit tijekom hladnijih dana! Pronašli smo 11 ultra chic modela za svačiji stil

S dolaskom hladnijih dama, pulover postaje nezaobilazan komad u ormaru svake trendseterice, no omiljeni pleteni komad ove jeseni poprimio je nešto drugačiju ulogu i stigao u obliku hibridne varijante. Riječ je o puloveru s dodatkom šala, koji, osim što izgleda nevjerojatno stajliš, osigurava veliku dozu funkcionalnosti i praktičnosti. U nastavku potražite 11 ultra chic modela za svačiji stil, ukus i budžet…

Nakon dominacije kaputa sa šalom, ove godine na scenu stupaju puloveri upotpunjeni ovim praktičnim i stajliš dodatkom.

Ovaj komad odlično se uklapa u poslovni stil, a sjajno izgleda i u ležernim kombinacijama.

@stavroulatsitoura

Prednost ovog odjevnog predmeta je što se zaista može isfurati u različitim prilikama. Kada je riječ o dnevnim aktivnostima, predlažemo kombinaciju jednostavnih crnih hlača ili traperica uz omiljeno pletivo i chunky gležnjače.

Ako ipak, odaberete ovakav pulover za večernji izlazak, možete ga isfurati uz kratke hlače, a sjajno će izgledati u kombinaciji s visokim čizmama s potpeticom.

@linhniller

Žudite li za novim džemperom s kojim ćete se moći modno poigrati, odabrali smo 11 modela sa šalom iz aktualne ponude za svačiji ukus i budžet u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled:

ZARA, 35.95 €
ZARA, 39.95 €
Mango, 49.99
Reserved, 79.99 €
Massimo Dutti, 99.95 €
COS, 99 €
Arket, 119 €
& Other Stories, 129 €
RÓHE, 475 €
Staud, 520 €
Toteme, 880 €

Trendseterice s Instagrama već su odabrale svoje favorite, a ovo su neke od najljepših kombinacija koje mogu poslužiti kao inspiracija:

@pernilleteisbaek
@loisblog
@linhniller
@inspinacional
@hannahlewisstylist
@carrie.smth
@annabelrosendahl
@alyssa_all_around

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo




PBZ

Slični članci