Make your day different

Logo Cover

‘Posudi’ look: Severina izgleda kao prava frajerica u all denim kombinaciji koja proživljava svojih pet minuta slave, pronašli smo slične komade

Traper je jedan od materijala koji nikada ne izlazi iz mode, a ove sezone zaživio je više nego ikada. Osim što je ugodan za nošenje i dopušta koži da diše, izgleda fantastično u baš svakoj prilici. Tome najbolje svjedoči stajling splitske pjevačice Severine Vučković koja je ovih dana u sarajevskoj zračnoj luci isfurala kombinaciju u kojoj glavnu ulogu imaju komadi od ovog svestranog materijala. Izvođačica hita n‘Metak’ uskočila je u laskavu suknju i uparila je uz komad koji proživljava svojih pet minuta, a mi smo pronašli slične komade s kojima možete rekreirati njezin look

Nekad radnička odora, traper odjeća u posljednjih nekoliko desetljeća postala je dnevna i večernja uniforma modno osviještenih žena, koje je najradije nose u kombinaciji s klasičnim odjevnim predmetima.

Kombinacija trapera od glave do pete jedna je od onih koju ili volite ili mrzite, a 52-godišnja glazbenica Severina zna kako je učiniti originalnom i zanimljivom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Lijepa Splićanka uskočila je u suknju sirena kroja s potpisom brenda Levi’s koja laska figuri, a uparila ju je uz pripadajuću traper košulju koju je stilizirala na seksi način.

Levi’s, 100 €

Kako bi svom izdanju podarila dozu odvažnosti, popularna glazbenica posegnula je za crnim čizmama sa špic vrhom i potpeticom, a u ruci je držala crnu torbicu koja nosi potpis čuvene francuske kuće Saint Laurent.

Saint Laurent, 1.950 €

Svidio vam se outfit splitske glazbenice? Pronašli smo slične komade po vrlo pristupačnim cijenama s kojima ga lako možete ‘skinuti’:

ZARA, 25.95 €
H&M, 29.99 €
ZARA, 35.95 €
Stradivarius, 17.99 €

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo






Slični članci