Make your day different

Logo Cover

Slavne ljepotice malo toga prepustile mašti na afterpartyju Victoria’s Secret: Adriana Lima utjelovila seksi glamur, no svi su gledali u Alessandru Ambrosio

Nakon što su priredile show na modnoj pisti na povratničkoj reviji brenda Victoria’s Secret, slavne ljepotice i manekenke uputile su se na afterparty. Dok su neke bivše anđelice luksuzno donje rublje zamijenile glamuroznim toaletama, neke su dame ponovno odabrale donji veš. Brazilski supermodel Adriana Lima istaknula je vitku figuru u baršunastoj toaleti, ali svi pogledi pratili su njezinu kolegicu Alessandru Ambrosio…

Victoria’s Secret Fashion Show održao se u noći s utorka na srijedu u New Yorku nakon šest godina pauze, nakon čega je uslijedio afterparty.

Od 1995. do 2018. modna revija Victoria’s Secret  bila je jedan od najvećih modnih događaja godine. Revija je posljednji put održana  2018. godine u New Yorku, a godinu dana kasnije je ukinuta zbog niza skandala koji su se pripisivali čelnicima kompanije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Infostylee (@infostylee)

Modnom pistom prošetale su neke od najvećih imena iz svijeta mode, među kojima su bile Kate Moss, Tyra Banks i Carla Bruni Sarkozy, ali i bivše anđelice Adriana Lima, Alessandra Ambrosio i Candice Swanepoel.

Ljepotice su se nakon revije uputile na after party, a neke od njih ponovno su uskočile u zavodljiv veš koje su stilizirale na svoj način. Među njima je bila i 43-godišnja brazilska manekenka Alessandra Ambrosio, koja je ukrala sve poglede u potpuno prozirnoj crnoj haljini s korzetnom postavom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @glamfendi

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci