Make your day different

Logo Cover

Njima ‘sedma’ nije krizna: Anita Dujić i Duncan Broadfoot slave ljubav! Dizajnerica nakita raznježila mnoge nikad romantičnijom posvetom suprugu

U domu bivše manekenke, a danas uspješne poduzetnice Anite Dujić i njezinog supruga Duncana Broadfoota ovih dana ne nedostaje razloga za slavlje. Nakon što je dizajnerica nakita proslavila okrugli 40. rođendan, na red je stigla i sedma godišnjica njihove veze. Osnivačica brenda nakita Juno tim povodom podijelila je nekoliko slatkih fotografija sa svojim izabranikom i nikad romantičnijom posvetom potvrdila da je u njega jednako zaljubljena kao i prvog dana…

Bivša Miss Turizma Anita Dujić Broadfoot puca od sreće, a razlog je poseban.

Naime, 40-godišnja dizajnerica nakita i njezin suprug, škotski location manager Duncan Broadfoot slave sedmu godišnjicu veze, od kojih su nepune četiri u braku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ANITA (@anita__dujic)

‘7 godina dušo. Wow, kakvo putovanje – ponekad glatko, ponekad neravno, ali uvijek ispunjeno ljubavlju i divljenjem. Nazdravimo za još mnoge koje dolaze’, napisala je lijepa Trogiranka uz opis romantične fotografije sa suprugom, a brojni pratitelji i obožavatelji pridružili su se čestitkama.

‘Preprezgodan par’, ‘Sretno i dalje’, ‘Sretna godišnjica, tako zauvijek skupa’, samo su neki od komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ANITA (@anita__dujic)

Anita Dujić i njezin suprug, škotski location manager Duncan Broadfoot u prosincu će obilježiti 4. godišnjicu braka.

Na isti dan kada je Hrvatsku pogodio razoran potres, 29. prosinca 2020. godine, bivša manekenka i zgodni Škot uplovili su u bračnu luku u Glasgowu pred nekim od članova obitelji i najbližim prijateljima.

Podsjetimo, poznati supružnici upoznali su se još 2017. godine na setu filma ‘Mamma Mia 2’ na otoku Visu, gdje je ona radila kao scenografkinja i dekoraterka, a seta on kao location manager.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ANITA (@anita__dujic)

Među njima je ubrzo zaiskrilo, a svoju vezu najprije su održavali na daljinu. Zbog ljubavi bivša manekenka neko vrijeme boravila je u Škotskoj i Engleskoj, a kada je ostala trudna 2018. godine, odlučila se vratiti u Hrvatsku.

Sredinom siječnja 2019. godine postali su roditelji kćerkice Lily, a u travnju prošle godine kao kruna njihove ljubavi stigla im je i druga djevojčica kojoj su nadjenuli ime Ella Skye.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci