Make your day different

Logo Cover

Dakota Johnson servirala mrak look čija je glavna zvijezda kaput koji će obilježiti sezonu, a isfurala ga je uz pomalo neočekivan dodatak

Glumica Dakota Johnson, koja se proslavila ulogom Anastasije Steele u filmskom serijalu ’50 nijansi sive’ prema knjigama britanske autorice E. L. James, redovito oduševljava modnu publiku svojim odličnim izdanjima, bilo da se radio o svakodnevnim ili glamuroznim look-ovima. Zgodna brineta ovih je dana poharala ulice Velike Jabuke u cool izdanju s retro štihom, poigravši se s naizgled nespojivim komadima. U glavnoj ulozi našao se it kaput koji će obilježiti mjesece pred nama, a atraktivna glumica isfurala ga je uz pomalo neočekivani dodatak…

Nedostaje li vam modne inspiracije za slaganje jednostavnih, ali zanimljivih stajlinga, slavna glumica Dakota Johnson savršen je primjer kako postići takav look uz samo nekoliko efektnih komada.

Atraktivna 35-godišnja brineta na ulicama New Yorka viđena je u mrak izdanju koje spaja klasiku, trendove i retro estetiku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dakota Fan Account (@dakotahighnes)

Zaručnica glazbenika Chrisa Martina outfit je bazirala na svijetlim trapericama ravnog kroja, tamnozelenom puloveru i raskošnoj čokoladno smeđoj bundi koja je cijelom izdanju podarila dozu luksuza.

Chic kombinaciju zgodna brineta oplemenila je crnim gležnjačama s potplatom i ciferšlusom čiji dizajn potpisuje luksuzni brend The Row.

The Row, 1.490 $

Da je itekako upoznata s vrućim trendovima, popularna glumica potvrdila je odabirom torbe od brušene kože u boji konjaka, također s potpisom brenda iza kojeg stoje sestre Mary-Kate i Ashley Olsen.

Look je upotpunila pomalo neočekivanim detaljem – šiltericom, čime je dokazala kako se ovaj sportski dodatak može kombinirati i uz nešto elegantnije komade.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo






Slični članci