Make your day different

Logo Cover

Adriana Ćaleta-Car poharala zagrebačke ulice u chic kompletu slavnog potpisa, ispod radara nisu prošli ni dodaci za kojima trendseterice žude

Adriana Ćaleta-Car uvijek je ukorak s aktualnim trendovima, a ovoga puta servirala je modnu poslasticu u kojoj glavnu ulogu igraju must have jesenski komadi. Supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara uskočila je u chic komplet sačinjen od košulje odvažnog kroja, hlača i sakoa. Zgodna Dubrovkinja look je zaokružila cipelama koje ne silaze s trona i torbicom koja je postala predmet žudnje brojnih modnih entuzijastica…

Dubrovačka pravnica Adriana Ćaleta-Car zasluženo nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica, a to je iznova potvrdila nedavnim stajlingom u kojem je osvajala zagrebačke ulice.

Atraktivna 32-godišnja supruga Vatrenog Duje Ćalete-Cara poigrala se vrućim trendovima na svoj način i složila kombinaciju kojoj je nemoguće pronaći manu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Majka dvojice sinova glavnu ulogu outfita dodijelila je mrak kompletu koji odiše poslovnom elegancijom, a sačinjen je od hlača sa trakom i kratko rezane bijele košulje.

Oba komada djelo su španjolske kuće Loewe, a dubrovačka pravnica upotpunila ih je blazerom u boji pijeska koji je odgovarao tonalitetu hlača.

Loewe, 780 € + 780 €

Kako bi svoj outfit podigla na višu razinu, atraktivna WAGS-ica posegnula je za malo drugačijim balerinkama koje proživljavaju svojih pet minuta slave.

Model upotpunjen srebrnim zakovicama djelo je francuske kuće Alaïa, a nezapaženo nije prošla ni torbica s istim potpisom kojom je zaokružila svoj look.

Alaïa, 990 €

Riječ je o torbici Le Teckel, koja nosi naziv po francuskoj riječi za jazavčara – a takvog je i oblika. Duguljasti model u obliku kvadra upotpunjen je visokom krutom ručkom koja mu daje dozu odvažnosti i vintage štiha.

Za razliku od mnogih torbi koje su trenutno dostupne na tržištu, ova djeluje vrlo moderno i svježe. Izrađena je od teleće kože s unutarnjim džepovima za novac, kartice i druge sitnice koje svakodnevno nosite.

Alaïa (Le Teckel), 1.900 €

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo






Slični članci