Make your day different

Logo Cover

Lejla Filipović ‘rasturila’ večernjim izdanjem čija je glavna zvijezda laskava haljina ‘it’ boje s potpisom Hrvaticama omiljenog high street brenda

Zgodna Lejla Filipović poznata je po ženstvenom stilu odijevanja, a njen ormar vrvi od trendi komada koje bi rado posudila svaka trendseterica. Bivša Miss Hrvatske pohvalila se ženstvenim večernjim izdanjem koje na ukusan način odiše seksipilom. U glavnoj ulozi našla se laskava haljina boje čokolade s potpisom Hrvaticama omiljenog high street brenda, a isfurala ju je uz cipele koje osvajaju estetikom i pristupačnom cijenom…

Uvijek skockana Lejla Filipović iznova je potvrdila titulu modne odlikašice elegantnim modnim izdanjem koji bi odobrile i trendseterice najistančanijeg ukusa.

Atraktivna 47 – godišnja Dubrovkinja uputila se u večernji izlazak, a za tu prigodu uskočila je u laskavu haljinu iz kolekcije španjolskog high street giganta Zare.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Riječ je o drapiranoj haljini koja prati liniju tijela i ističe se čvorom na predjelu dekoltea, a stiže u neodoljivoj nijansi tamne čokolade kojoj se predviđa velika popularnost.

Ovaj hit komad prodaje se po pristupačnoj cijeni od svega 30 eura, iako izgleda znatno skuplje.

ZARA, 29.95 €

Umjesto skupocjenih detalja, supruga cijenjenog glumca i voditelja Tarika Filipovića posegnula je za slingback salonkama s detaljem broša u boji burgundca koje je pronašla u kolekciji španjolskog brenda Mango, a cijena im iznosi 50 eura.

Mango, 49.99 €

Atraktivna Dubrovkinja look je upotpunila smeđom torbicom brenda Michael Kors, a dašak glamura postigla je uz viseće srebrne naušnice.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo






Slični članci