Make your day different

Logo Cover

FOTO: Sanja Vejnović predstavila kuharicu ‘Slatki život’ s više od 100 recepata, od slatkih klasika u novom ruhu do egzotičnih deserta

Zagrebačkim ulicama širi se neodoljiv miris najukusnijih kolača, torti i keksi nakon što je predstavljena kuharica ‘Slatki život’ glumice Sanje Vejnović. Promocija se održala u prekrasnoj kavani Bela Cafe koja se nalazi u sklopu Amadria Park Hotel Capitala.

Nakon velikog uspjeha hit-kuharice ‘Iz moje kuhinje, s ljubavlju’, Sanja Vejnović vraća se s novim naslovom koji će zasladiti vaše kulinarske poduhvate.

Ovdje ćete naći više od 100 pažljivo odabranih recepata koji donose slatke klasike u novom ruhu, ali i nove, egzotične deserte koje tek trebate otkriti.

 

Sanja Vejnović

 

Urednik izdanja Vedran Bratušek rekao je da ‘Slatki život’ ima sve: od torta i tortica, preko pita i pitica, kolača i kolačića (kremastih, biskvitnih, dizanih i lisnatih), do keksića, krema i brojnih drugih nezaobilaznih slastica.

U razgovoru koji je moderirao voditelj marketinga i odnosa s javnošću u Mozaiku knjiga Marko Hadjur, Bratušek ne skriva oduševljenje receptima i izgledom kuharice te dodaje: ‘Sanjina je kuharica najatraktivnija kuharica na tržištu, ne samo po receptima koji su precizni i dovedeni do savršenstva, nego i po fotografijama za koje je zaslužan Sanjin suprug Goran Mećava. Stoga je svaka stranica ujedno vizualna poslastica, uz recepte koji vas mame da zasučete rukave i krenete u pripremu’, rekao je Bratušek.

 

Marko Hadjur i Sanja Vejnović

 

S ljubavlju i pažnjom prema detaljima, Sanja objašnjava svaki korak pripreme – od točnog vremena i temperature pečenja, do malih trikova koji čine razliku između dobre i nezaboravne slastice.

Glumica i zaljubljenica u kuhanje Sanja Vejnović otkrila je da joj je za izradu nove kuharice bilo potrebno dvije godine, kako bi sve recepte dovela do savršenstva. ‘Detaljno opisujem svaki recept, od pribora preko sastojaka do svakog koraka koji je potreban da bi uživali u najukusnijim slasticama’, rekla je Sanja Vejnović.

 

Sanja Vejnović i kći Marta Eva Mećava

 

Sanju razlikuje od drugih kuhara i chefova to što ona ne skriva ništa, nego otvoreno dijeli savjete i trikove koje je naučila kroz kulinarsku karijeru.

‘Otkrivam sve što sam naučila jer ne želim da se drugima dogodi što i meni kada prema receptu radim neki kolač. Sigurna sam da su se mnogi, baš poput mene, poskliznuli na brojnim receptima koji ne otkrivaju trikove bez kojih kolač ne može biti savršen’, rekla je Vejnović.

 

.

‘Slatki život’ idealan je spoj tradicije i modernog. Posebno ponosno Vejnović je govorila o tradicionalnim receptima koje je posvetila majkama svojih bliskih prijatelja jer su upravo njihovi recepti i savjeti posveta okusima djetinjstva.

Zavirite između korica ‘Slatkog života’ i dopustite da vas više od 100 recepata povede na slastičarsko putovanje koje nećete zaboraviti.

 

Pogledajte FOTO galeriju:

 

Kristina Krepela, Sanja Vejnović, Anita Matić Delić

 

 

 

 

 

Sanja Pilić

 

 

 

 

Iz moje kuhinje s ljubavlju

 

Slatki Život

 

Foto: Mislav Udovičić

 

 






Slični članci