Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Internet gori! Sydney Sweeney golišavim scenama iz kade opasno podigla temperaturu, svi se slažu da je riječ o najboljoj reklami ikada

Američka glumica Sydney Sweeney posljednjih mjeseci uživa posebnu medijsku pažnju zahvaljujući ulogama u planetarno popularnim serijama ‘Euphoria’, ‘Bijeli lotos’, ali i hit komediji ‘Anyone But You’. Atraktivna plavuša zanosnih oblina već je zaradila status najvećeg seks simbola današnjice, a tu titulu opravdala je senzacionalnom reklamom kojom se pohvalila na društvenim mrežama. Zgodna glumica pozirala je potpuno gola u kadi, a svi su se složili da je riječ o najboljem marketinškom triku ikada…

Mlada američka glumica Sydney Sweeney, čiji je rad došao do izražaja u planetarno popularnim i hvaljenim serijama ‘Euphoria’ i ‘Bijeli lotos’, osvaja Hollywood, a mnogi je smatraju jednom od najseksi žena današnjice.

Zgodna 26-godišnjakinja može se pohvaliti zamamnim atributima koje je i ovoga puta stavila u prvi plan, a vrućim prizorima bacila je u trans milijune obožavatelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Zvijezda filma ‘Anyone But You’ osvanula u kadi s mjehurićima obraćajući se gledateljima zavodljivim tonom, promovirajući liniju gelova za tuširanje.

‘Zdravo, prljavi dječaci, zanima li vas moje sredstvo za tuširanje? No, ne možete ga imati. Ovo nije za dječake, ovo je za muškarce. Napokon ćete dobiti pažnju koju zaslužujete’, poručila je atraktivna plavuša, a Internet je izgorio od provokativnih scena.

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

‘Prodaja je otišla u stratosferu’, ‘Iza ovoga bi mogao stajati najbolji marketinški tim koji sam ikada vidio’ , ‘Osoba koja je smislila ovu reklamu zaslužuje promaknuće’, bili su samo neki od komentara.

Posljednjih godina Sydney Sweeney zaredala je niz sjajnih uloga na filmskim platnima, među kojima su najpoznatije već spomenute u serijama ‘Euphoria’ i ‘Bijeli lotos’. Također je glumila u seriji ‘Sluškinjina priča’, u kojoj je utjelovila lik Eden, a ostvarila je uloge i u serijama ‘Everything Sucks’ i ‘Sharp Objects’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram






Slični članci