Make your day different

Logo Cover

Iz radionice Iva Viljevac Jewellery stiže modni imperativ koji redefinira ženstvenost, a nova kolekcija nakita prkosi prolaznim trendovima

Iva Viljevac Jewellery, pod kreativnim vodstvom dizajnerice Ive Viljevac Toš, poznat je po svojoj jedinstvenoj estetici te predstavlja suvremenu ženstvenost kroz prepoznatljiv minimalistički pristup. Svaki komad nakita potpisa Viljevac rezultat je strasti prema umjetničkom izrazu i pažnje posvećene detaljima, što se posebno ističe u najnovijoj kolekciji.

Dizajnerski nakit odlikuje se vrhunskom kvalitetom, preciznom ručnom izradom u Hrvatskoj te korištenjem najfinijih materijala poput srebra 925 finoće i riječnih bisera, što daje bezvremensku eleganciju svakom komadu.

Nova kolekcija Iva Viljevac Jewellery donosi svježu interpretaciju klasike – minimalistički dizajn s jasnim umjetničkim potpisom. Komadi poput elegantnih ogrlica, naušnica i narukvica izrađeni su s posebnim naglaskom na detalje od riječnih bisera, koji svakom komadu daju autentičan i unikatan izgled.

Nova kolekcija još jednom pokazuje zašto je upravo Iva Viljevac postala nezaobilazno ime među modnim entuzijasticama. Kroz priču o eleganciji i jednostavnosti, Iva naglašava kako nakit nije samo modni dodatak, već produžetak osobnog stila i izraza. U moru brzoprolaznih trendova ova kolekcija ističe se kao svjetionik trajne ljepote i kvalitete. Moderni komadi nakita koji su također bezvremenski bez sumnje će postati vječni i time postići posebnu emocionalnu vrijednost. Ova kolekcija ne pristaje na prolazne trendove već slavi bezvremensku ljepotu koja se ne nameće, već sjaji kroz suptilne, ali moćne detalje.

„Osluškujući želje naših kupaca, stvorili smo kolekciju koja zrači bezvremenskom elegancijom i prirodnom ljepotom. Spoj modernog dizajna i ručne izrade čini naše komade umjetničkim djelima koja nemaju dobne granice i savršeno pristaju svima,” ističe Iva Viljevac Toš.

Kolekcija je zamišljena kao idealan dodatak za sve prilike, od svakodnevnih do svečanih, a pažljivo birani detalji osiguravaju da svaki komad nakita odiše luksuzom i sofisticiranošću. Biseri u ovim komadima simboliziraju čistoću i eleganciju, dok dizajn ostavlja dovoljno prostora za individualni stil.

Primjerice, suptilne naušnice ili ogrlice s riječnim biserima mogu se nositi na različite načine, donoseći svakom outfitu dašak otmjenosti i prirodnog sjaja. Minimalizam ovdje nije sinonim za nešto obično već naprotiv, svaki komad nosi rafiniranu sofisticiranost, bilo da birate srebro, žutu ili roza pozlatu. Upravo zbog precizne ručne izrade, svi komadi odišu luksuzom, ali ostaju pristupačni i jednostavni za kombiniranje.

Nova kolekcija Ive Viljevac doista ima sve – minimalizam, eleganciju, stav i klasične komade predstavljene na trendi način. Nakit nosi uspomene, emocije i priče, a svaki komad iz ove kolekcije predstavlja jedinstvenu priliku za izražavanje osobnog stila. Ovu bogatu kolekciju nakita možete pronaći na dvije lokacije, u Dežmanovoj 4 i u City Centeru one West. Također, na web stranici ivaviljevac.com imate priliku pregledati cijeli asortiman i iz udobnosti vlastitog doma osmisliti i naručiti svoju jedinstvenu kombinaciju nakita, a više informacija možete potražiti na Instagram te na Facebook stranici.

 

 

 

 

Pogledajte VIDEO:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli I V A V I L J E V A C (@ivaviljevac_jewellery)

Foto: Rajna Raguž
Make up: Simona Antonović
Model: Ivana Vukušić






Slični članci