Make your day different

Logo Cover

Raquel Mauri poharala splitske ulice u odijelu s ‘must have’ predznakom, a ispod radara nije prošla ni papreno skupa torbica slavnog potpisa

WAGS-ica Raquel Mauri svakodnevno oduševljava zaljubljenike u modu svojim ženstvenim outfitima, a ni posljednji nije bio iznimka. Supruga nogometaša Ivana Rakitića prošetala je Splitom, gdje se obitelj nedavno preselila, dodijelivši glavnu ulogu outfita odijelu koje ove jeseni uživa must have status. Chic odjevne komade atraktivna Andalužanka uparila je uz tenisice koje ne izlaze iz mode, a nezapaženo nije prošla ni papreno torbica slavnog potpisa…

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nedavno se s obitelji doselio u Split, a njegova supruga Raquel Mauri na društvenim mrežama redovito pokazuje koliko uživaju u novom životnom poglavlju u Lijepoj Našoj.

Zgodna 34-godišnja Andalužanka često dijeli fotografije iz Splita, a ovoga puta u fokusu se našao njezin elegantni stajling koji je odobrio i njezin godinu dana stariji suprug.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Zgodna manekenka stajling je bazirala na tamnosivom odijelu koje se sastoji od hlača širokih nogavica i oversized sakoa, uparivši ih uz klasičnu crnu majicu i remen sa zlatnim detaljem.

Životna suputnica igrača splitskog Hajduka kombinaciju je upotpunila bijelim tenisicama s potplatom i torbicom koju bi u svojoj kolekciji poželjela svaka trendseterica.

Louis Vuitton, 5.000 €

Model naziva Petite Malle djelo je francuskog brenda Louis Vuitton, a cijena mu iznosi vrtoglavih 5 tisuća eura.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo






Slični članci