Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Tarik Filipović nepopravljiv je romantičar! Supruzi Lejli ispunio davno dato obećanje i priredio joj rođendansko iznenađenje za pamćenje

U domu cijenjenog glumca Tarika Filipovića i njegove supruge Lejle zavladala je slavljenička atmosfera. Naime, bivša Miss Hrvatske slavi 48. rođendan, iako bi joj zbog mladolikog izgleda i ubojite figure malo tko pripisao bi joj tu brojku. Kako bi svojoj izabranici ovaj dan učinio najljepšim do sada, svestrani glumac odlučio joj je ispuniti davno dato obećanje i iznenaditi je gestom koja je mnoge ganula do suza…

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović danas slavi 48. rođendan, a među mnogobrojnim čestitkama koje kroz čitav dan pristižu na njezinu adresu, nema sumnje kako joj je najljepšu uputio njezin suprug Tarik Filipović.

Cijenjeni 52-godišnji glumac i voditelj svojoj je životnoj suputnici odlučio napisati pjesmu koju je objavio na Instagramu, a kako je i sam otkrio, ovo joj je obećanje davno dao.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Uz video kompilaciju njihovih zajedničkih slika, kao i onima na kojima lijepa Dubrovkinja pozira sama, voditelj kviza ‘Tko želi biti milijunaš’ napisao joj je pjesmu koju joj je davno obećao i time potvrdio kako je u svoju izabranicu zaljubljen jednako kao i prvog dana.

‘Davno sam joj obećao pjesmu,
Al’ kao kap kad nestane,
I kroz slap nastavi da bude,
Tako jedan dodir njen iskru pjesnika u meni zgasne,
I zaboravu pjesmu preda…

Davno sam joj obećao stih,
Al’ pogled mili od jezera ljepši svih ko vir zavrti poetu u meni,
I muze u tren zgasnu…

Davno sam joj obećao rime,
Al’ svaki put kad s usana sklizne njeno ime,
Ko najljepše pjesme u kamen da se klešu,
I rime ostanu rasute u meni…

Davno sam joj obećao srok,
A ljubav vrela kroz vene mijenja tok,
Al’ nađe uvijek do srca put,
I natrag…
U uvijek… i zauvijek…
Zauvijek moja…
LEJLA…’, stihovi su koje je Tarik napisao na Instagramu, a brojne obožavatelje ovim je potezom ganuo do suza.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Podsjetimo, Lejla i Tarik Filipović jedno drugome zakleli su se na vječnu ljubav nakon godinu dana veze na Silvestrovo 2007., samo dva mjeseca prije negoli je bivša Miss Hrvatske na svijet donijela njihovog 15-godišnjeg sina Armana.

Uz njega, imaju i pet godina starijeg sina Dinu. Poznati supružnici slove za jedan od omiljenih estradnih parova, a na društvenim mrežama ne libe se pokazati da su nakon 16 godina braka zaljubljeni kao i prvog dana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram






Slični članci