Make your day different

Logo Cover

Trudna Izabel Kovačić u mrak outfitu objedinila ‘the’ jesenske trendove i podigla ga retro detaljem koji bismo mogli viđati na svakom koraku

Zagrebačka poduzetnica Izabel Kovačić u slatkom je iščekivanju drugog djeteta sa suprugom i nogometašem Mateom Kovačićem, a ni u visokoj trudnoći ne prestaje oduševljavati chic modnim izdanjima. Osnivačica brendova Lunilou i Izakova uputila se na nogometnu utakmicu Manchester Uniteda kako bi podržala svog supruga, a za tu priliku složila je mrak look koji se vrti oko vrućih trendovskih komada. Zgodna WAGS-ica uskočila je u pencil suknju koja je naglasila njezin trudnički trbuščić i spojila je uz jaknu s must have predznakom, a nezapaženo nisu prošle ni čizme koje bismo mogli viđati na svakom koraku…

Zgodna poduzetnica Izabel Kovačić očekuje drugo dijete sa suprugom i Vatrenim Mateom Kovačićem, no ni u trudnoći ne miruje.

Uspješna 31-godišnja poduzetnica nikada ne propušta priliku izgledati stajliš pa ni ovoga puta nije napravila iznimku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli IZAKOVA (@izakova)

Supruga nogometaša Manchester Cityja look je bazirala na crnoj suknji uz koju je uparila klasičnu bijelu majicu i jaknu od brušene kože s potpisom talijanskog brenda Miu Miu.

Izdanje kojim je naglasila zaobljeni trbuščić lijepa trudnica oplemenila je chic dodacima, odlučivši se tako za efektni svileni šal s uzorkom kojeg je stilizirala kao maramu oko glave.

Kako bi svoj outfit podigla na višu razinu, Izabel Kovačić odlučila se za čizme koje bi mogle obilježiti naredno razdoblje.

Miu Miu, 1.240 £

Riječ je o visokom combat modelu po uzoru na jahaće čizme koji seže sve do ispod koljena, a također je djelo talijanskog brenda Miu Miu.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo






Slični članci