Make your day different

Logo Cover

Pitate se kako miriše Adele? Ovom parfemu vjerna je već dugi niz godina, pronašli smo povoljan ‘duplić’ u high street ponudi

Sigurno ste barem jednom zamislili kako bi bilo zaviriti u kozmetičke ormariće slavnih dama i provjeriti koje parfeme nose u svakodnevnim prilikama. Za razliku od svojih kolegica koje često mijenjaju mirise, britanska pjevačica Adele godinama je vjerna parfemskoj vodici renomirane modne kuće. U high street ponudi dostupan je njegov ‘duplić’ po znatno nižoj cijeni…

Glazbena diva Adele jedna je od slavnih ljepotica koje ne pričaju puno o svom životu iza zatvorenih vrata. Ipak, kada su u pitanju beauty tajne, tu i tamo otkrije svoje kozmetičke favorite. U nedavnom intervjuu za australski 60 Minutes, 36-godišnja kantautorica izjavila je kako već više od deset godina koristi isti parfem.

@adele

Riječ je o parfemskoj vodi Hypnotic Poison s potpisom luksuznog francuskog brenda Dior. Profinjen je poput nje same, a krase ga tople, orijentalne i slatke note. Bogati šarm mirisnih esencija arapskog jasmina i cvijeta naranče omotan je intenzivnim mirisom vanilije i zrna biljke tonka.

Osim neodoljivih aroma, omiljeni parfem britanske pjevačice ima i upečatljivu bočicu inspiriranu ‘zabranjenim voćem’ – crvenom jabukom. Cijena ovog mirisa kreće se između 100 i 150 eura, ovisno o mililitraži, a može se kupiti i u Hrvatskoj.

Ako niste spremni izdvojiti toliku svotu novca na parfem, pronašli smo vjernu kopiju za koju mnoge beauty ovisnice tvrde da miriše gotovo identično. Radi se o toaletnoj vodici Hypnotic Vanilla španjolskog high street giganta Zare.

Opojan, sladak i dugotrajan miris sačinjen je od nota cvijeta marelice, jasmina, burbonske vanilija, mošusa i karamele. Ovisno o veličini bočice, Diorov ‘duplić’ stajat će vas između 10 i 20 eura.

Zara Hypnotic Vanilla 30 ml, 9,95 €

Foto: Instagram / Zara / Dior






Slični članci