Make your day different

Logo Cover

‘Hrvatska Meghan Markle’ ima genijalan (za čistu peticu!) jesenji outfit čija su kruna statement čizme, model na koji ‘padaju’ ljubiteljice klasike

Otkako je ukrala srce nogometaša Dominika Livakovića, Helena Livaković plijeni pažnju domaće javnosti, kako zbog nevjerojatne sličnosti bivšoj vojvotkinji Meghan Markle, tako i zbog fantastičnog stila odijevanja.

Supruga vratara Dominika Livakovića i atraktivna Zagrepčanka nebrojeno puta dokazala je da modu ima u malom prstu, a najnovijim jesenjim stajlingom pokazala je da aktualne trendove fura na posve originalan način.

Zagrepčanka Helena Matić ili kako je mnogi nazivaju – ‘hrvatska Meghan Markle’, zaintrigirala je domaću javnost otkako je osvojila srce uspješnog domaćeg nogometaša, kako zbog atraktivnog izgleda, tako i zbog fenomenalnih modnih kombinacija.

Dok vratar Vatrenih Dominik Livaković brani boje svog kluba Fenerbahçe, njegova supruga Helena iskoristila je vrijeme za povratak u rodni Zagreb.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helena Livaković (@helenamatic)

Zgodna 30-godišnja bivša klizačica za odlazak u šetnju sa sinčićem Joakimom isfurala je svoj ležerni jesenji look, a nekoliko fotografija objavila je na svom Instagramu.

‘Joakim, mama i torba puna čarapa’, napisala je Helena Livaković u opisu fotografija na kojima nosi čizme do koljena koje obožavaju ljubiteljice klasike. Riječ je o modelu u crnoj boji s potpisom kultne modne kuće Hermes.

 

Hermes

 

Supruga vratara Dominika Livakovića čizme je uparila sa sivim trapericama i bež jaknom koju krase veliki našiveni džepovi, i opcijom stezanja u struku.

Look je upotpunila torbom modne kuće Chanel, modelom Chanel 22 u kombinaciji krem i crne boje.

 

Foto: Instagram






Slični članci