Make your day different

Logo Cover

Adriana Ćaleta-Car u rodnom gradu – Dubrovniku servirala pravu modnu poslasticu u dugoj i pripijenoj haljini neodoljive nijanse čokolade

Adriana Ćaleta-Car uvijek je ukorak s aktualnim trendovima, a ovoga puta u Dubrovniku je servirala  pravu modnu poslasticu! Supruga hrvatskog nogometaša Duje Ćalete-Cara stigla je iz Lyona u kojem trenutačno u Dubrovnik kako bi nazočila vjenčanju svog kumčeta. Look koji je ondje servirala pokazao se modno nepogrešivim…

Dubrovačka pravnica Adriana Ćaleta-Car zasluženo nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica, a to je iznova potvrdila nedavnim stajlingom u kojem je ovoga puta osvojila ulice rodnog grada – Dubrovnika.

 

 

Atraktivna 33-godišnja supruga Duje Ćalete-Cara poigrala se vrućim trendovima na svoj način i složila kombinaciju kojoj je nemoguće pronaći manu, a u kojoj dominira ‘it’ boja sezone.

 

Naime, haljine u nijansama čokolade istaknule su se kao veliki hit, a osim što odišu ženstvenošću i luksuzom, idealne su za naglašavanje preplanule puti.

 

Upravo u dugoj haljini divne čokoladne nijanse, koja prati liniju tijela i nosi potpis australskog dizajnera Christophera Esbera, Adriana Ćaleta-Car izgledala je besprijekorno.

 

Riječ je o modelu haljine od rebrastog pletiva koju na prednjoj strani i dugim rukavima krase zanimljivi nabori.

 

 

 

Haljina Christophera Esber, slingback cipele Versace

 

Cijeli look je nadopunila zlatnim nakitom – visećim naušnicama, narukvicama, prstenjem i satom.

Pravi modni začin bila je i zlatna clutch torbica u obliku školjke, ali i Versace slingback cipele čiji prednji dio krasi njihov logo.

 

Foto: Instagram/promo

 






Slični članci