Make your day different

Logo Cover

Ivana Kovačić by Manos u kolumni za Cover Style otkriva 4 neodoljive nijanse laka za nokte koje će obilježiti jesen, a odišu čistim luksuzom

Jesen je pokucala na vrata, a s njom dolaze i novi trendovi u beauty svijetu. Kada je riječ o manikuri, trend luksuza ove godine seli se i na nokte, pa će naredni mjeseci tako biti u znaku boja koje odišu profinjenošću i elegancijom. Među njima je i boja čokolade, koja jednako dobro izgleda u kombinaciji s kratkim ili nešto dužim noktima, ali i u popularnom french stilu ili nail-artu. Ako ste među onima koji s dolaskom hladnijih dana na noktima vole tamnije boje, u nastavku otkrivamo 4 (divne!) čokoladne nijanse koje će savršeno upotpuniti bilo koji jesenski outfit…

S obzirom na to da tijekom jesenskih mjeseci uglavnom posežemo za odjećom u tamnim, zemljanim i neutralnim bojama, upravo takva paleta boja idealna je i za manikure tijekom hladnih dana koji su pred nama.

Neovisno o tome jeste li ljubiteljica minimalizma ili pak pobornica ‘glasne’ manikure, sa smeđom bojom nema greške – posebice u njezinoj najljepšoj varijanti, boji čokolade.

 

@sansilt/promo

 

Smeđa boja simbolizira toplinu, snagu, pouzdanost, otpornost i sigurnost, a osim toga, lako se uklapa u svačiji stil i kombinira uz razne druge nijanse – od neutralnih preko akromatskih do jarkih.

Najljepše čokoladne nijanse lakova za nokte pronašli smo u kolekciji popularnog američkog brenda OPI:

1) OPI You dont know Jacques

2) OPI Espresso inner yourself 

3) OPI Purrrrige

4) OPI Brown to Earth

 

Čokoladni tonovi smeđe boje pristaju svakom tipu kože, a odlično komplimentiraju i različitim bojama kose, od platinasto plave do zagasito crvene.

Kada je riječ o odjevnim kombinacijama, slažu se s različitim neutralnim i zemljanim tonovima, a sjajno izgledaju u spoju s bijelom i ostalim smeđim nijansama, ali i s trendi leopard uzorkom.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ane granado urgel (@aneurgel)

 

Ivana Kovačić

 

Pripremila: Ivana Kovačić, Manos manikura i pedikura
Medvedgradska 8, Zagreb
Foto: Instagram/ Promo/Manos






Slični članci