Make your day different

Logo Cover

Jelena Perić raspametila obožavateljice trapericama s efektnim detaljem koje pristaju svakom tipu građe, znamo gdje ih možete kupiti

Zagrebačka influencerica Jelena Perić prava je maherica za pronalaženje high street komada koji izgledaju efektno, originalno i nalik dizajnerskima. Poznata vizažistica oduševila je zaljubljenike u modu novim trapericama s potpisom Hrvaticama omiljenog brenda. Široki model upotpunjen je zanimljivim detaljem, a uskoro će nestati s polica…

‘La dolce vita’, poručila je kratko Jelena Perić na svom Instagram profilu uz fotografije i videozapise iz Venecije. Zgodna 32-godišnja poduzetnica nije propustila priliku modno briljirati ni u Italiji, a svima je za oko zapeo jedan odjevni komad koji je tamo isfurala.

@j_make_up

Radi se o trapericama širokih nogavica iz nove kolekcije španjolskog high street diva Zare. Model visokog struka krasi asimetrični patentni zatvarač koji mu daje dozu odvažnosti. Ovaj model hlača pristaje gotovo svakom tipu građe pa nije ni čudo da je u kratkom roku izazvao pravu pomamu.

Zarine traperice već su se uspjele razgrabiti putem službenih stranica brenda. Preostali su još konfekcijski brojevi 42, 44 i 46, a ostale veličine dostupne su u fizičkim trgovinama po pristupačnoj cijeni od 35 eura.

Zara, 35,95 €

Jelena Perić poigrala se s aktualnim trendovima te ih uparila uz satensku bluzu tamnosmeđe boje. Ova nijansa uživat će veliku pažnju trendseterica u narednim mjesecima, baš kao i bordo crvena koju je lijepa vizažistica isfurala na torbi.

Modnu kombinaciju zaokružila je bijelim tenisicama s crnim detaljima i primila same komplimente mnogobrojnih pratitelja: ‘Hlače su top’, ‘Prelijepa si’, ‘Kako si zgodna’, ‘Ljepoto’, ‘Savršeno’, ‘Najljepša’, ‘Wow’, ‘Uvijek krasna’.

@j_make_up

Foto: Instagram / Zara






Slični članci