Make your day different

Logo Cover

Kojoj bolje stoji? Ornela Vištica zablistala u elegantnoj (i hrabroj!) bijeloj haljini koju je prije 8 godina nosila princeza Kate Middleton

U kazalištu Kerempuh održana je premijera predstave ‘Ubojstvo u Orient Expressu’, nastaloj prema romanu spisateljice Agathe Christie, a posebnu pažnju zaplijenila je lijepa glumica Ornela Vištica. U predstavi je utjelovila ulogu Grofice Andrenyi, a na premijeri je zablistala u elegantnoj bijeloj haljini s čipkastim detaljima, a isti je model još prije osam godina nosila princeza od Walesa Kate Middleton…


Glumica Ornela Vištica jedna je od zvijezda predstave ‘Ubojstvo u Orient Expressu’, koja je nastala prema romanu legendarne Agathe Christie.

Zgodna 35-godišnja glumica, koja se proslavila ulogom u seriji ‘Larin izbor’, bila je mamac za poglede na svečanoj premijeri u haljini kakvu smo nekoć imali priliku vidjeti na princezi Kate Middleton.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dreamslink Joydaily (@dreamslink_joydaily)

Supruga princa Williama u ovoj se elegantnoj i istovremeno hrabroj kreaciji s potpisom britanskog brenda Self-Portrait pojavila na premijeri kazališne predstave ‘A Street Cat Named Bob’ u studenom 2016. godine.

Haljina ima proziran kukičani steznik s visokim dekolteom, a struk je naglašen bijelim pojasom, dok je plisirana suknja haljine završena seksi visokim bočnim prorezom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ornela Vištica (@ornelavistica)

Istoj haljini nije odoljela ni domaća glumica Ornela Vištica, koja je, za razliku od princeze koja je kosu raspustila, nosila nisku punđicu.

‘Može, bijela haljina, kao kad je Princeza od Walesa prije nekoliko godina na londonskoj premijeri A Street Cat Named Bob’, napisala je  glumica na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Satiričko kazalište Kerempuh (@kerempuhzagreb)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram




PBZ

Slični članci