Make your day different

Logo Cover

FOTO: Victoria Beckham i Viktorija Rađa ne dijele samo isto ime i status supruga sportskih legendi! I bivša spajsica drastično je skratila kosu

Britanska dizajnerica Victoria Beckham više nije dugokosa brineta. Bivša 50-godišnja članica grupe Spice Girls ove će jeseni nositi dužu verziju bob frizure, a vrhove svoje prirodno smeđe boje kose obogatila je osunčanim pramenovima. Sličnu frizuru već neko vrijeme njeguje i Viktorija Rađa…

Za drastičnu promjenu novog imidža supruge nogometne legende Davida Beckhama pobrinuo se Ken Paves, frizerski stilist, koji se novom frizurom dizajnerice pohvalio na vlastitom Instagram profilu uz opis: ‘Svježi rez za moju glavnu muzu’.

Victoria i Ken dugogodišnji su prijatelji, a Ken je čak i kum Victorijinoj 13-godišnjoj kćeri Harper.

Slavni supružnici Victoria i David Beckham ove su godine obilježili srebrni pir, odnosno, 25. godišnjicu braka. Sudbonosno ‘da’ izgovorili su 4. srpnja u Irskoj, samo četiri mjeseca nakon rođenja njihovog najstarijeg sina Brooklyna koji je također prisustvovao vjenčanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Za vrijeme bračnog života David i Victoria dobili su još troje djece: 21-godišnjeg Romea, 19-godišnjeg Cruza i 12-godišnju kći Harper.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ken Paves (@kenpaves)

 

Viktorija Rađa, supruga legendarnog košarkaša Dine Rađe, davne 1995. godine okitila se titulom Miss Dalmacije, ali i druge pratilje na izboru za Miss Hrvatske, a i danas slovi za jednu od najljepših Hrvatica.

Atraktivna Splićanka bila je sklona promjenama frizure, no u posljednjih mjeseci vjerna je chic bobu za koji se mnogi slažu da joj najbolje pristaje.

Nekadašnja pjevačica još prošle godine kosu je obojala u jednu od najpoželjnijih (i najprirodnijih!) nijansa plave, a novi imidž zaradio joj je same komplimente.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ken Paves (@kenpaves)

Foto: Instagram




PBZ

Slični članci